• 瀏覽: 21,423
  • 回覆: 175
  • 追帖: 1
+11
民主黨創黨主席李柱銘承認,他與黨友何俊仁決定林子健先開記者會,再報警及驗傷。 立法會前主席曾鈺成就對林子健事件表示難以理解,又期望警方盡快調查清楚。

呢班人相當有可疑

新聞來源連結:

http://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1347846-20170812.htm?spTabChangeable=0

引用:
原帖由 共享陽光 於 2017-8-12 23:21 發表
民主黨創黨主席李柱銘承認,他與黨友何俊仁決定林子健先開記者會,再報警及驗傷。 立法會前主席曾鈺成就對林子健事件表示難以理解,又期望警方盡快調查清楚。
...
最難明一點都係點解劉霞會想要美斯的簽名相?林子健又點會知佢想要?劉曉波死後好多人都聯絡唔到劉霞。

曲折離奇

引用:
原帖由 HKpanda333 於 2017-8-12 11:25 PM 發表

最難明一點都係點解劉霞會想要美斯的簽名相?林子健又點會知佢想要?劉曉波死後好多人都聯絡唔到劉霞。
呢件戇鳩鳩可能懂得「神遊物外/神交」呢!!!

引用:
原帖由 HKpanda333 於 2017-8-12 11:25 PM 發表

美斯被過一戙

劇情迂迴曲折、拍案驚奇、出人意表,大出你意料之外
IMDb 2.5

平日必定有一批「某種顏色動物」為非建制派激辯,但今日該批顏色動物似乎全部無影無蹤。

民主黨啲大佬將個波推來也推去

臭西流暇老公埋單冇耐就掛住想湊鬼?而阿智將健又知道阿流暇想勾佬所以比人選佢揀?

而家啲語言藝術真係得啖笑
明明係想話釘仔健講大話
曾鈺成 AV 仁都只會講難理解
表達能力其實係進步咗定退步咗?
定係自我審查?

引用:

青山子健喜歡美斯嘛。假如他喜歡丙朗,那麼劉霞會想要丙朗的簽名相囉!

當年AV仁比人打到豬頭咁,點解又要第一時間送去醫院,而唔係先開記者招待會?

李生同何生咁識法律
當然要開記者會先
報唔報警唔重要
反正冇咁既事,呀,唔係,係冇證據

十字架釘!!肥仔今次本想挑起基督徒仇大陸,加埋神日軍帶隊嘅天主教,再推佛教出來,回教徒殿後.....場面莊觀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]