• 瀏覽: 21,419
  • 回覆: 175
  • 追帖: 1
+11
引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2017-8-12 23:47 發表
而家啲語言藝術真係得啖笑
明明係想話釘仔健講大話
曾鈺成 AV 仁都只會講難理解
表達能力其實係進步咗定退步咗?
定係自我審查?
因為呢句進可攻退可守!又可立于不敗之地!

老處應該開始老到慒左

引用:
原帖由 ka626168 於 13/8/2017 03:50 發表
過去有幾次事件話"強人國家"做的,擾攘一輪,不了了之,這次警方一定要查清楚啊!如是報假案,必定要刑責。
泛淫向未審先判
屈得就屈
其實佢地仲衰過.....現代既中

引用:
原帖由 騎豬王 於 2017-8-13 06:37 AM 發表

泛淫向未審先判
屈得就屈
其實佢地仲衰過.....現代既中央
林漢奸必須提出證據!沒有證據不是證據!

大台d劇情都冇咁膠

引用:
原帖由 ka626168 於 13/8/2017 06:39 發表

林漢奸必須提出證據!沒有證據不是證據!
大口:我就係正句
我話係就

李漢奸與曾鈺成可以閉嘴啦

引用:
原帖由 sohotabc 於 2017-8-12 11:30 PM 發表

記得比人挾持釋放首先要去餐廳食飯然後沖涼洗衫瞓覺再開記招才報警呀~
本案可以作為經典案例,以後遭綁如果未沖涼食飯開記者會就報警都幾可疑。

引用:
原帖由 騎豬王 於 2017-8-13 06:37 AM 發表

泛淫向未審先判
屈得就屈
其實佢地仲衰過.....現代既中央
聽到可以老屈大陸,呢班智障仲唔hi到傻hi哂咩!
小朋友都問點解釘到咁樣都可以沖涼瞓覺唔痛咩!耳猿?香港係呢啲人手就真係玩完

引用:
原帖由 股海一沙鷗 於 2017-8-12 11:52 PM 發表

青山子健喜歡美斯嘛。假如他喜歡丙朗,那麼劉霞會想要丙朗的簽名相囉!
青山管理真的有點那個,放出許多個精神分裂症重度患者

好簡單赤共會否為一張全世界都有美斯個人簽名去攪思覺健呀 你都是寄上內地被別人交給留𣌊啦,寄到上面先未收你啦 會否出動強力部門捉個思覺博士攪到全世界知呀 老共係有腦呀攪你呢啲無論用人

引用:
原帖由 HKpanda333 於 2017-8-12 11:25 PM 發表

最難明一點都係點解劉霞會想要美斯的簽名相?林子健又點會知佢想要?劉曉波死後好多人都聯絡唔到劉霞。
其實,至好就叫條肥歪咀佬自己同李呃人對好咀形先啦,李呃人琴日響旺角貼紙搵劉霞,話劉霞自從波波死後就失蹤,冇人聯絡到佢,而家尋人,但肥歪咀佬就居然可以知道劉霞想要美斯啲相,仲要寄畀佢,咁到底李呃人同肥歪咀佬兩個邊個至真呢?看官自行解讀吧?

或者請李呃人問肥歪咀佬就知得一清二楚了,睇嚟呢個劇本實在破綻太多,咀形都未對好就急於上馬,都話左淨畀最低工資冇用架啦。

一係就連李呃人都準備跳船了!

發覺劇情太假,冇人買飛入場,飯民雞飛狗走,快快割蓆止蝕!!  

引用:
原帖由 HKpanda333 於 2017-8-12 11:25 PM 發表

最難明一點都係點解劉霞會想要美斯的簽名相?林子健又點會知佢想要?劉曉波死後好多人都聯絡唔到劉霞。
都話美斯係同"國際關係有關,好敏感咯".

下次送麥當勞叔叔貼紙, 美國嘢都係好敏感

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]