• 瀏覽: 28,736
  • 回覆: 266
  • 追帖: 4
+14
如果真有其事,街頭咁多人都無人報警? 如果店鋪有cctv都會交去生果報爆片爆相啦,但現在呢?

成件事老作,有發現先奇

請求北京幫忙,提升軍事化查出真相
還北京一個清白!

報假案,阻差辦工,記者已收聲報導已知條仆街老作,浪費警力,呢單野點計先!!
Av 仁,楊on 橋咪好能大聲出來支援,又收曬聲??

引用:
原帖由 siutatbo 於 2017-8-12 11:13 PM 發表

阿大狀去咗馬爾代夫,可能要一段時間至上返水面!
希望係條屍浮反上水面 呵

畀人打一獲又有傷唔即時報警已經奇奇怪怪,依家仲話去食霄夜再返屋企沖涼洗衫。呢單案可以結案, 係輕度弱智自殘案。

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2017-8-12 10:13 PM 發表
日日轉口供換地點,仲唔玩死你班黑警
報假案?

引用:
原帖由 武德鼎 於 2017-8-12 11:22 PM 發表
要作都唔好作旺角啦,咁多天眼
係鬧巿定係郊野公園比人夾走震憾啲 ?

引用:
原帖由 雙十一 於 2017-8-12 10:35 PM 發表
從前有個故事,有個七頭喺旺角叫雞,做做下除咗個袋打真軍射埋,點知比妓女發現,即刻call陁地,捉咗個七頭玩左佢成晚,仲係佢隻腳度釘左啲釘。 個七頭諗唔到返屋企同老婆點講,跟住 ...
令人想起佢嘅同黨陳家偉, 叫雞話係訪談..

根本條友好多矛盾。怕死又要做埋畀𤃡事

其間落車食飯才返回寓所

都唔係果度, 當然唔會有發現啦
引用:
原帖由 男E 於 2017-8-12 10:10 PM 發表
報稱前日在旺角街頭被擄走的民主黨成員林子健案,消息稱,最有機會找到可疑車輛或可疑人的地方,警員暫時至今都未能找到證據,翻查事發現場一帶閉路電視片段紀錄,亦暫時沒有發現。林事後在西貢乘搭的士回家,其間落 ...

引用:
原帖由 wasana 於 12/8/2017 22:13 發表
警方請努力調查,
還國語人一個公道。
其實係發夢
差人拉佢自己返去

虛構嘅嘢點會有證據呢

最後查出黎可能係自殘

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]