• 瀏覽: 44,319
  • 回覆: 499
  • 追帖: 2
+35
引用:
原帖由 mm170240279 於 2017-8-12 06:23 PM 發表
唔係諗諗下,而係好多野警方未公佈,
但佢地總有些辦法問到多少料的。
其他唔講,單野咁大,
的士佬日日唔係聽電台都會睇下新聞網,
有人如果半夜係西貢車過一條落魄大肥佬,
無理由會唔記得,唔會唔聯絡警方。 ...
但會否多個臨記話係的士佬出來延續故事

引用:
原帖由 crx1301 於 2017-8-12 06:59 PM 發表
好騎呢,有內情
記招講到天花龍鳳都係煙幕,警署落口供講果D至係堅料

引用:
原帖由 cNine 於 2017-8-12 06:04 PM 發表

尋日記招
後面大大隻字 "強烈譴責強力部門" 架喎
可能佢老婆就係強力部門

香港玩民主嘅人連基本常識唔識,咪玩啦

佢俾魔鬼上身。。。

連大漢奸都cutloss la
下一步會迫佢退黨

引用:
原帖由 Keydunker 於 2017-8-12 06:59 PM 發表
泛民玩大了,阿爺好小氣
作到阿爺要用釘書機咁小學雞梗係嬲啦

一句「做法愚蠢」想將疑點輕輕帶過,李大狀未免太侮辱香港人智慧。

浪費警力,文煮黨食屎吧!

笑話一則

引用:
原帖由 win888999 於 2017-8-12 06:50 PM 發表
https://www.hkcnews.com/article/6068/民主黨-林子健-何俊仁-6071/捲入民主黨「真兄%E ...
林子健說,自己視華叔為老師,「我個人容易衝動,所以印象特別深刻的是『靜以修身』一句。人要懂得沉默、思考、整個人的品格先可以培養出來,華叔是這樣說的。」他引述華叔說,不公開身份是為了保護他,擔心有人向他尋仇。民主黨一眾高層卻不肯為他正名。他在2014年患上抑鬱症,同年何俊仁在黨內為他澄清,希望黨友支持林子健。據了解,他雖然曾患抑鬱症,但一直無自殘傾向。

真正有思覺失調病呀
思覺失調唔多似?條撚樣應該鍾意玩自殘,因為樣衰,溝唔到女,極有可能患上邊緣性人格障礙症...http://n2.hk/d/images/smilies/foshantou/fst_evil.gif

邊緣性人格障礙 (Borderline Personality Disorder):患者會長期感到空虛、自我形像低落、有控制衝動的困難、情緒時常不穩定、不能維持良好的人際關係,以及重覆地出現自殘的行為。

漢奸李有無搞能錯?小學生都有依D常識啦,條仆街肥佬低能㗎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]