• 瀏覽: 45,066
  • 回覆: 405
  • 追帖: 2
+24
帶住d釘沖涼,唔驚生銹架?

笑咗

引用:
原帖由 ichthys2 於 2017-8-12 02:28 PM 發表
確實相當之多疑點︰

1. 正常人若身體被打上釘,理應截停的士後先去醫院或警署,但事主林子健竟然先回家洗衣及洗身,身上鐵釘猶如不當一回事一樣,反而竟然先開記者會,最後去醫院。

2. 既然事主聲稱被迷魂、擄 ...
泛民衰咗好多鑊啦!切勿跟車太貼。

引用:
原帖由 萬事得3 於 2017-8-12 02:58 PM 發表
買定花生睇警察表演破案
X2

新醫,釘炙

後排花生啤酒十蚊一套

好想同呢條肥撚講,雖然佢老母屌唔落笠住頭套都照屌

引用:
原帖由 138138138 於 2017-8-12 05:27 PM 發表

老毛算了!有功有過!梁英仆街,川普傻佬,黎英賤狗!爽未?
共產黨人中,我最憎是老毛!民智退步黨,我最反感的是安倍英文!

引用:
原帖由 qe9263 於 2017-8-12 03:08 PM 發表

請勿斥責我「五毛」,即使我屬泛民陣營,亦難以相信林子健。

你咁多〈理由〉駁咀,仲唔係五毛?
你係〈柒毛,九毛〉?自己友都唔撐
仲話係〈即使我屬泛民陣營〉?叛徒,

駁咀就係「五毛」?睇黎閣下都係

引用:
原帖由 股海一沙鷗 於 2017-8-12 05:19 PM 發表

一班狗同奴才一睇到聖旨就係到打J,同以前黎主席年代一樣咁on9,以為自己食梗蕃薯已經係全世界最幸福既人。
毒果就乜都可以假,呢度果然係假香港討論區
haha,一般大陸兜,剩x識抄,唔識用腦奴才首要條件

引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2017-8-12 02:20 PM 發表
民主黨員林子健稱日前於旺角街頭,遭疑似內地強力部門人員擄走。對方將林帶到不明地點虐打,又稱要向身為基...

http://static.apple.nextmedia.com/images/e-paper/20170812/large/1502504758_1122.png

有人話 ...
玩自殘SM

引用:
原帖由 krolik 於 2017-8-12 02:28 PM 發表
果報勿сlick勿回
好快賣盤

引用:
原帖由 wannersam 於 2017-8-12 02:35 PM 發表
正常人若身體被打上釘,理應截停的士後先去醫院或警署,  開記者會,最後先回家洗衣及洗身, 但竟然倒轉甘得意
依家重有話佢返家前去左食個飯先,有冇搞錯?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]