• 瀏覽: 29,056
  • 回覆: 209
  • 追帖: 3
+6
新兵識唔識打仗都成問題,解放軍無以前咁唔怕死,最好講和。

射幾枝飛彈去北京,炸Q死隻雜種狗皇帝

人海戰術!50年前咩!東風入藏了!

引用:
原帖由 123kenny456 於 2017-8-12 03:10 PM 發表
新兵識唔識打仗都成問題,解放軍無以前咁唔怕死,最好講和。
……以前一孩正賊……………………打條鐵………………………………

引用:
原帖由 levelone 於 2017-8-12 01:38 PM 發表
董伯: 香港係做生意的地方,應保持中立,不要捲入鄰近地區向糾紛
……香港關係法…………

引用:
原帖由 fowlerkkm 於 2017-8-12 03:20 PM 發表
射幾枝飛彈去北京,炸Q死隻雜種狗皇帝
枝野落到地先算啦

今次係難民之父瀆罪嘅好機會

引用:
原帖由 supremeabc 於 2017-8-12 12:54 PM 發表
如果中印真係開波 , 美國就呢個時候打北韓 , 中國仲點可以兩面兼顧 ?!  

中印兩軍對峙接近兩個月,兩國對抗的危機一觸即發。印度傳媒報道,印軍已調派了士兵駐守東部接壤中國的邊界地域,截至周六 ...
樓主諗多左'北韓個面透露左會中立,中國唔動手'俄羅斯亦晤容許美國亂來,放心.
另外文中提到個美國印度政治研究員仲可笑'話因為中國太高調,真係低水平'點解今次會打破中國外交慣例死咬唔放'諗下背後含意先'多啲睇下中國外交部發言先再評論丫'唔好照稿讀

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2017-8-12 01:27 PM 發表

係死得人多就真。
兩邊都會,打仗真係好殘忍,尤其地面戰,真係生死雙摶

如果美國係中國打吖三的時候抽水,最好都係穩㗎核潛上水,大家曬冷

引用:
原帖由 M300M 於 2017-8-12 02:59 PM 發表
中方梗係唔陏手啦,我地派幾千人,三哥十幾萬人,日日燒銀紙,拖一日就賺一日啦,拖到大雪封山前,攪吓調動軍隊進攻,三哥都唔知退唔退好,玩兵法,印未夠班
但願如此吧

放咁多人係果度, 方便比人集中炸死?

現代戰爭有必要咁多人?

引用:
原帖由 fuccfucc 於 2017-8-12 02:43 PM 發表
睇泥口交部又要出第二波嘴砲彈先得。
D啊差8尺長,你含得落嗎?😏

中,印,美,朝合唱團!吹呀吹!讓這風吹!