• 瀏覽: 29,059
  • 回覆: 209
  • 追帖: 3
+6
孔明數過:鏡頭只見55個印仔軍人

引用:
原帖由 bestwin61 於 2017-8-13 02:55 AM 發表
印度佬入你家活動,你只識抗議⋯⋯有L用咩?
咁又係, 應該要盡快殺晒呢45000隻印度半人獸...

引用:
原帖由 曲明 於 2017-8-13 12:11 PM 發表
孔明數過:鏡頭只見55個印仔軍人
原來只有55隻半人獸, 咁應該好易殺晒佢地...

引用:
原帖由 講不出再見 於 2017-8-13 08:26 AM 發表
假共一向用龜縮正賊,只害中國人
乜黃絲係中國人咩?

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2017-8-13 12:18 發表

乜黃絲係中國人咩?
你搞清楚中國人嘅定義先啦,唔好一知半解就想發圍

引用:
原帖由 ronnietsang 於 2017-8-12 05:49 PM 發表
印度幫美國,如果中國插手開戰,印度會打中國
哈哈哈,完全未看透事實發展,依家係中國控制緊大局,打唔打係中國決定,而唔係印度,實力太懸殊

引用:
原帖由 xieling 於 2017-8-12 06:00 PM 發表

最怕中國打敗,習大大塊面唔知可以放去邊!
當笑話聽就好啦,唔好同朋友講怕你失面子,雙方實力相差太遠

引用:
原帖由 alicewong 於 2017-8-12 07:29 PM 發表

人地對你中國發出最後通碟當你無到,柬國都對老撾發出最後限期,過左限就打,中國嗰D通碟好似細路仔玩泥沙咁,無了期,得閒搵人出嚟喺報紙吟下詩作下對,乜鬼野乜忍乜忍,乜 ...
強國同弱嘅國家分別就係咁樣,比自己一條死線自己係一個好大危機,其背後目的你哋唔會明白的,但事實慢慢發生緊

引用:
原帖由 chriswcw 於 2017-8-13 12:46 PM 發表

哈哈哈,完全未看透事實發展,依家係中國控制緊大局,打唔打係中國決定,而唔係印度,實力太懸殊
老印都有原子彈,老美有,大家牽制

引用:
原帖由 bobovlolv 於 2017-8-12 08:30 PM 發表
快些打喇!! 堂堂大國俾人踩上心口都唔還手 !!
agree

引用:
原帖由 bobovlolv 於 2017-8-12 08:30 PM 發表
快些打喇!! 堂堂大國俾人踩上心口都唔還手 !!
入侵中國果D吾係人類呀, 果D印度兵全部都係猿人或者係半人獸, 睇吓佢地個款邊度似係人呢?

引用:
原帖由 M300M 於 2017-8-12 02:59 PM 發表
中方梗係唔陏手啦,我地派幾千人,三哥十幾萬人,日日燒銀紙,拖一日就賺一日啦,拖到大雪封山前,攪吓調動軍隊進攻,三哥都唔知退唔退好,玩兵法,印未夠班
同我諗法好接近!拖住佢地先,唔好俾印佬走,等到大雪封山封路先來斬斷條補給路線及軍榮糧倉進行連續及精準嘅打擊。到時投入少效益高。但都有問題,點樣處理呢班又寒又餓嘅印度佬。

打啦

老美呢劑夾埋印度想玩死中國

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]