• 瀏覽: 29,048
  • 回覆: 209
  • 追帖: 3
+6
引用:
原帖由 supremeabc 於 2017-8-12 12:54 PM 發表
如果中印真係開波 , 美國就呢個時候打北韓 , 中國仲點可以兩面兼顧 ?!  

中印兩軍對峙接近兩個月,兩國對抗的危機一觸即發。印度傳媒報道,印軍已調派了士兵駐守東部接壤中國的邊界地域,截至周六 ...
老美打北韓仲要睇俄佬態度,如老美叫阿三動手而自己開打金仔,金仔先撐幾日等普京揮軍幫拖而中國先全力打阿三幾日就夠(因阿三彈藥可能真係只夠用幾日),仲有阿三自己內亂會加劇而巴鐵亦可從後包抄阿三!一星期後中,俄,朝聯抗老美,唔使指望日,韓幫手,開戰初金仔已先射幾支彈去令日韓忙避難多過備戰

好波

大陸環保人仁點解唔抗議
咁大陣咖哩味吹入中國境內

隨時戰死

快些打喇!! 堂堂大國俾人踩上心口都唔還手 !!

中印開波,美國打北韓,isis復活...引發第三次世界大戰,人口土地邊界重整。

收回外蒙、西伯你呀!

引用:
原帖由 bobovlolv 於 2017-8-12 08:30 PM 發表
快些打喇!! 堂堂大國俾人踩上心口都唔還手 !!
中國乃禮義之邦,解放軍乃文明之師

引用:
原帖由 M300M 於 2017-8-12 02:59 PM 發表
中方梗係唔陏手啦,我地派幾千人,三哥十幾萬人,日日燒銀紙,拖一日就賺一日啦,拖到大雪封山前,攪吓調動軍隊進攻,三哥都唔知退唔退好,玩兵法,印未夠班
都幾得意喎,呢啲係咪叫話黎就黎,話走就走,好似自己屋企咁

中共咪又不動如山

政局動盪

引用:
原帖由 威廉PO 於 2017-8-12 02:17 PM 發表
媒體透露,中國第一波會發動空襲和導彈攻擊,癱瘓印軍。。。

打地面野戰,印度太天真了。。。
香討D軍事磚家一早知

引用:
原帖由 ak157157 於 2017-8-12 09:17 PM 發表
中共咪又不動如山
最後會好似釣魚台咁,會永遠喺外圍十二里外作例行巡航,表明自己擁有主權

強國是君子,動口不動手

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]