• 瀏覽: 116,985
  • 回覆: 1,074
  • 追帖: 5
+46
引用:
原帖由 方外野士 於 2017-8-12 02:45 AM 發表
謝志峰又問林子健,為何獲釋後事隔大半日後仍未拔走大腿上的釘,反而先召開記者會,「究竟係咪正常�行為?」林則指這是與民主黨前主席何俊仁及創黨主席李柱銘商量後的決定……

比av人,老柱。玩死。
呢個 ...
應該要公眾咨詢睇下好唔好拔

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2017-8-12 01:02 AM 發表
民主黨成員林子健今早召開記者會,稱昨日在旺角街頭,被疑似內地執法人員擄走禁錮及毆打恐嚇,其間一度被迷暈,甚至被對方在大腿打上釘書釘。對於外界質疑他稱事件期間被反綁雙手,手上卻無明顯傷痕,及指他拖延大半 ...
肥仔作故仔,如果真的,佢巳人間蒸發,重可以吹水咩?又屈中國大陸做,可能肥仔欠人周身債都末定!

分析一下件事就算是真,都是你攪人地先,人家才做野,說真就是底死!
如果無中生有就更加凸現犯民白痴無腦的行徑,
攪事沫黑中國,應該拉佢返大陸勞改十年!
點都好,講到尾呢班犯民垃圾,好人有限,
反中亂港,無惡不作,下次選舉,我一定用選票踢佢出局,
以免為害人間

又話針暈佢 貧佢成二佰幾磅好抬D咩 痴線先會咁做 得淡笑

引用:
原帖由 songsong17 於 2017-8-12 02:49 AM 發表

應該要公眾咨詢睇下好唔好拔
應該瞓係九龍公園,比大眾市民瞻仰完先好拔呀!

引用:
原帖由 方外野士 於 2017-8-12 02:45 AM 發表
謝志峰又問林子健,為何獲釋後事隔大半日後仍未拔走大腿上的釘,反而先召開記者會,「究竟係咪正常�行為?」林則指這是與民主黨前主席何俊仁及創黨主席李柱銘商量後的決定……

比av人,老柱。玩死。
呢個 ...
二打六當然要聽上頭指示

班黃絲蠢材信到十足,仲係fb四圍分享,咁快踢爆佢做戲,班黃絲好hurt架

引用:
原帖由 cwilson1 於 2017-8-12 01:04 AM 發表
記者未拍照, 唔捨得拆掉化妝卦!!!!!!
記者係劇本中既角色,一早夾曬架啦

"......謝追問其意思是否要讓傷勢「有證有據,公諸於世」,林隨即稱是...."
謝生應該問多一句,打書釘系證據要公諸於世....點解發生事時,身上件衫就咁快拿去洗呢....
對方用迷藥,迷藥會留在衫上,這些證據是非常重要....為何咁快就洗衫...正常人遇上咁情況都會留起衣物給警方做鑑證...

身上打書釘就記得留起比人映完才去醫院拔出來....遇事件衫就急不及待咁拿去洗去呢...
兩樣都系證據,何解一件就留足一晚,另一件就急急清洗.....好奇怪囉....
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 12-8-2017 01:02 AM 發表
民主黨成員林子健今早召開記者會,稱昨日在旺角街頭,被疑似內地執法人員擄走禁錮及毆打恐嚇,其間一度被迷暈,甚至被對方在大腿打上釘書釘。對於外界質疑他稱事件期間被反綁雙手,手上卻無明顯傷痕,及指他拖延大半 ...

引用:
原帖由 cwilson1 於 2017-8-12 01:04 AM 發表
記者未拍照, 唔捨得拆掉化妝卦!!!!!!
化咗咁耐妝,未開記招,㸃可以落妝

他話對方迷暈他...藥物會留在他的衫上,
但系事後他又咁快洗衫....有點不可思議....

=========
引用:
原帖由 強大師 於 12-8-2017 02:50 AM 發表
又話針暈佢 貧佢成二佰幾磅好抬D咩 痴線先會咁做 得淡笑

下午約4時,數名便裝警員到旺角砵蘭街一間球衣店進行調查,其後再到砵蘭街一帶調查及向街坊搜集資料。據悉,警方已翻看案發球衣店一帶的閉路電視片段,暫時只見林子健一人,未見有可疑人物出現

引用:
原帖由 Steveiam 於 2017-8-12 01:42 AM 發表
拮住釘去沖涼洗衫係咩玩法?
釘生銹,傷口惡化,可以切肢,再入中共罪

引用:
原帖由 CS601P 於 2017-8-12 02:59 AM 發表
他話對方迷暈他...藥物會留在他的衫上,
但系事後他又咁快洗衫....有點不可思議....

=========
同林榮基個記招一樣 林榮基話返香港個時 張個電話掉咗一樣