• 瀏覽: 8,239
  • 回覆: 96
+11
印度雄心勃勃要同中國一戰之際,
逾50萬人上街.....

唔係支持,
係抗議?

Wow!

引用:
原帖由 willy222 於 2017-8-10 11:18 AM 發表

印度50萬人上街抗議,癱瘓印度金融中心孟買市的交通。
印度農村經濟低迷,最少有50萬人上街抗議,癱瘓印度金融中心孟買市 ...
一於用大陸果招,用民粹引班傻仔同大陸開戰,攪排華,燒華人商店。

有人話:
印度應該用民粹主義,
鼓動民眾排華,
仲要燒華人商店。

呢D招數,
香港人好有切身感受!

而提議嘅竟然係.....
真係豬狗不如!

傳統文化枷鎖

引用:
原帖由 kiki@you 於 2017-8-10 11:24 AM 發表
印度有12億, 50萬好少啫
香港D遊行分分鐘都十萬八萬啦, 主辦單位話
孟買市連附近郊區總人口2500萬 50萬人上街等如香港16萬人 都唔小啦

印度,
返去搞好經濟啦,
有心唔怕遲,
回頭是岸呀!

有好多國家已經上左岸嘞,
冇呃你㗎!

引用:
原帖由 willy222 於 2017-8-10 11:18 AM 發表
http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20170810/_2017081005233066661.jpg
印度50萬人上街抗議,癱瘓印度金融中心孟買市的交通。
印度農村經濟低迷,最少有50萬人上街抗議,癱瘓印度金融中心孟買市 ...
後欄又着火啦!

引用:
原帖由 三級警司 於 2017-8-10 12:36 PM 發表

孟買同浙A比無得比
上海點會係浙a,上海同江蘇南部同香港廣州關係差唔多

咁早出來?都未打,等陣一打你地又要出來一次

等睇咖喱雞革命。

引用:
原帖由 三級警司 於 2017-8-10 12:35 PM 發表

但這是潔廁精市場
屎坑都冇,用潔廁精來洗屁股定洗腳

引用:
原帖由 mm170240279 於 2017-8-10 01:47 PM 發表
咁早出來?都未打,等陣一打你地又要出來一次
怕咩?反正孟買人民工都冇得返了,咁得閒出來十次都得

引用:
原帖由 hy3161 於 2017-8-10 01:56 PM 發表

黃絲真勤力,系都要抹黑中國。其實系唔系人。
大陸反省意識好過阿三n倍,反日果d被大陸稱作愛國賊每年都會被提起

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]