• 瀏覽: 26,244
  • 回覆: 325
  • 追帖: 2
+29
引用:
原帖由 hwwong 於 2017-8-7 07:51 PM 發表
有九成市民支持一地兩檢, 睇下班犯民賤狗港奸又如何死撐要反對吧... 隨時流九大量選票啊... 犯民賤狗港奸...

犯民千祈唔好縮,要繼續盲反,趕走晒班選民,剩返d腦殘廢青,咁就好喇

引用:
原帖由 Psyco 於 2017-8-7 19:28 發表

以你口吻咩叫 "細節作討論"?  你班自稱民主既暴徒黨, 唔係想向非普選既特首林鄭屈服吓?  難道你地要投共?  民主暴徒要赤化?

你咪洗旨意轉軚呀!  泛民"勿忘初衷"地延續佔中暴動精神, 以折磨香港人 ...
民主就係要少數服從多數
既然主流民意支持一地兩檢 我實在睇唔出要拉倒的理由

引用:
原帖由 rk2007 於 2017-8-7 05:44 PM 發表
犯民話街頭簽名要50萬人反對,仲未開檔!!
飯民架意思係搵一個人寫著 ‘50萬人反對‘ 呢一包話,甘就當有50萬人反對架拉 ,佢地一向智障架拉,自我感覺良好。

網上知識令人明白是非黑白,犯民逆民意阻住地球轉

引用:
原帖由 138138138 於 2017-8-7 07:57 PM 發表

公投啦!講野
上街啦!講嘢

引用:
原帖由 sprewell2222000 於 2017-8-7 08:07 PM 發表

民主就係要少數服從多數
既然主流民意支持一地兩檢 我實在睇唔出要拉倒的理由
你班pk 曉講 "小數服從多數"?  咁你班泛民撚樣又發動佔中堵路嚟折磨香港大衆?  仲要用28票否決埋 一人一票選特首既2015政改方案!  否則我地已經可以自己投票選特首,包括投俾泛民pk推嗰兩個候選人!

嗌公投嗰啲眼盲定文盲!!?? 唔信網上投票結果,但反而信民主派9噏!!??

引用:
原帖由 彼德c 於 2017-8-7 08:37 PM 發表
嗌公投嗰啲眼盲定文盲!!?? 唔信網上投票結果,但反而信民主派9噏!!??
唔使理班廢柴
講公投只係自欺欺人,只有白痴至想勞民傷財搞啲多餘嘢,政府睬你都傻!

引用:
原帖由 lckis 於 2017-8-7 20:30 發表

上街啦!講嘢
點解仲未發動百萬人上街反對一地兩檢?

維園近來有期wo!

泛民禍港

引用:
原帖由 MUDDY10 於 2017-8-7 08:44 PM 發表

我真係好想試吓公投,民意是如何,不過中共最怕公投
公咩投啫,如果真係咁多人反對,班葳棍近排吹雞,都小貓3,4隻,搞到毒果轉貼員冇糧出啦!!

勝負已分

根本咁多年來,就是香港司法界同中央鬥司法管核權,唔係點會由法界成立23條關注組,之後變公文袋,到政改前又由法律學者提倡佔中,一直都鬥法,直至人大釋法確立凸首選舉方法才開始收斂一點,但雙方面衝得最前既無知群眾,現在有些已被判刑,成為犠牲品,用完即棄,香港人政治上就是太天真幼稚,到現在還未醒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]