• 瀏覽: 48,992
  • 回覆: 78
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 All諗炒飯 於 2017-10-5 09:09 AM 發表

丁權呢家嘢……巳完成歷史任務。摺埋佢啦!
仔生仔 仔生仔 仔生仔……沒完沒了。
就係班新移民搶走晒 子姪啲地囉

唔係1-20萬間丁屋,用得幾多地

搶走晒真香港人既權益就話歷史,死蝗蟲

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2017-10-5 01:24 PM 發表

就係班新移民搶走晒 子姪啲地囉

唔係1-20萬間丁屋,用得幾多地

搶走晒真香港人既權益就話歷史,死蝗蟲
唔通以後冇仔生?我估答案應該 不是。
有柄有丁權, 生生不息沒完沒了。 問題遲早都要解決。丁權始作俑者是香港政府 , 快d撥亂反正 Cut丁權。 而家巳有既得利益者, 就儘量係偏遠地區 起d超高樓層 積木樓安置呢羣最後的丁。

引用:
原帖由 All諗炒飯 於 2017-10-5 02:52 PM 發表

唔通以後冇仔生?我估答案應該 不是。
有柄有丁權, 生生不息沒完沒了。 問題遲早都要解決。丁權始作俑者是香港政府 , 快d撥亂反正 Cut丁權。 而家巳有既得利益者, 就儘量係偏遠地區 起d超高樓層 積木 ...
真香港人再生生不息都係應得

死蝗蟲快啲過主

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2017-10-5 02:53 PM 發表

真香港人再生生不息都係應得

死蝗蟲快啲過主
傻的嗎?
你唔喜歡咪唔睇帖。有本事就關帖, 就係咁多。

利申 : 非住大西北, 世代居港島。

引用:
原帖由 All諗炒飯 於 2017-10-5 03:17 PM 發表

傻的嗎?
你唔喜歡咪唔睇帖。有本事就關帖, 就係咁多。

利申 : 非住大西北, 世代居港島。
世乜春野代咁巴閉?!
咪三代蝗四代蝗

不過你住港島就唔關事啦

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2017-10-5 03:31 PM 發表

世乜春野代咁巴閉?!
咪三代蝗四代蝗

不過你住港島就唔關事啦
香港有今天繁榮, 都要多謝呢d你口中嘅三代四代, 共同努力 發展香港經濟。

引用:
原帖由 All諗炒飯 於 2017-10-5 09:01 AM 發表

舊時 有蘋果汽水
珠江米有蘋果味汽水囉 透明光身樽 色水似尿 甜到死

引用:
原帖由 All諗炒飯 於 2017-10-5 09:10 AM 發表

Too young
young ?  咁禾的確後生過Teddy Robin好多架, 今年20之麻!

引用:
原帖由 R1200R 於 2017-10-5 06:27 PM 發表

珠江米有蘋果味汽水囉 透明光身樽 色水似尿 甜到死
蘋果正。有種特別味, 顏色似尿(有少少熱氣嗰種)。

引用:
原帖由 R1200R 於 2017-10-5 06:41 PM 發表

young ?  咁禾的確後生過Teddy Robin好多架, 今年20之麻!
咁禾刀後生過泰迪

引用:
原帖由 yeungt888 於 2017-8-5 07:17 PM 發表
點樣先係真香港人?
父母係香港合法居民嘅愛國愛港人士!

黃屍港毒犯民英奴美狗日狗統統係假香港人。

呢件咪真港人囉。藍色物體最鐘意幫人舔屎眼。

根據蟥屍狗定義:無論你係非洲黑人定大陸新移民,只要反共就係真香港人

引用:
原帖由 yeungt888 於 2017-8-5 07:17 PM 發表
點樣先係真香港人?
你係大陸出世呀?

我爸爸一直話自己是上海人, 他從來都唔會話自己是香港人。

不過, 出出入入保安, 經理都好客氣

好多上流都以自己係美國,英國, 法國之類自豪  

洋腸>ABC>有錢內地佬>港男