• 瀏覽: 77,941
  • 回覆: 282
  • 追帖: 2
+28
咁多「西口西面」圖片,真係有圖有真相,原來的外國人士真係咁能髙尚

引用:
原帖由 香港變態的OL 於 2017-8-2 08:57 PM 發表

咦、咁似的西人嘅?呢啲係咪就係港人口中的「鬼頭鬼相」?
髙尚的「西人」,原來就係咁解。
唉!
高尚港人啊!
一言難盡!

引用:
原帖由 123people 於 2017-8-2 07:58 PM 發表

好唔好意思就唔知,但肯定知道樓主係未上過香討的新人,舊人都知道,貼得呢啲圖,一定被《愛國人士》打到落花流水,全無反擊能力。

講真,如果係中國人做,我唔會撐,但香港有班受薪黃絲五毛同自顧契弟轉貼員,求其係網上揾張圖就不繼醜化抹黑中國人,我就一定同嗰班仆街玩到底

咁撚小事

坐地下有咩問題?
樓主你都可以坐㗎, 你唔坐全程企唔覺得好L笨柒咩

鬼妹坐地完全將西方民主自由行為發揮得淋漓盡致

引用:
原帖由 香港變態的OL 於 2017-8-2 09:01 PM 發表
咁多「西口西面」圖片,真係有圖有真相,原來的外國人士真係咁能髙尚
在香討,舊會員一定唔敢開呢的帖,明白點解啦!

引用:
原帖由 Patrick.ck6218 於 2017-8-2 06:43 PM 發表
由九龍塘坐地下,一路坐到落馬洲, 旁若無人
咁少事就嘈嘈閉,咁黃絲五毛瞓街阻路79日,你咪要自焚抗議,7

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2017-8-2 09:03 PM 發表

講真,如果係中國人做,我唔會撐,但香港有班受薪黃絲五毛同自顧契弟轉貼員,求其係網上揾張圖就不繼醜化抹黑中國人,我就一定同嗰班仆街玩到底
同感,我收埋二三十張呢啲圖,必要時,當機關槍掃射!

引用:
原帖由 元朗天水圍新仔 於 2017-8-2 08:29 PM 發表

人哋鬼佬咁做係因為在自由民主的土壤下出生,大陸人咁做係因為無文化。
又係,睇你就知

有可能係香港人

引用:
原帖由 Patrick.ck6218 於 2017-8-2 06:43 PM 發表
由九龍塘坐地下,一路坐到落馬洲, 旁若無人
樓主死左?

引用:
原帖由 pk_man_11 於 2017-8-2 09:09 PM 發表

又係,睇你就知
咁,你係鬼佬定係大陸人。你唔好話我知你係香港人。

樓主已潛水

引用:
原帖由 Serotonin 於 2017-8-2 08:54 PM 發表

鬼妹嘅行為令我扯旗
令我有昇旗行動,為國爭光衝動

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]