• 瀏覽: 3,298
  • 回覆: 60
+4
虧損不斷擴大的壹傳媒,不足兩周內先公布出賣《壹週刊》、再停《飲食男女》,令員工滿腔怒火,該集團大股東黎智英更被怒斥「一世...

Support

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170728/mobile/bkn-20170728220013973-0728_00822_001.html

唔係好多黃絲支持㗎咩?點解壹傳媒會搞成咁?

會唔會美國閂水喉真係主因?

好心黃絲搞吓工業行動,一味啞忍正契弟主意有屁用咩

引用:
原帖由 x747x 於 2017-7-29 08:00 AM 發表

特離普最憎傳煤,最憎假新聞,點會放水 !

其實“我行先一步 代表你死期未到”係乜意思?係咪應該寫“我行先一步 代表你死期已到”
啲中文水準真係…

我要真執笠

唔知點解,見到毒果妓者被裁,好鬼開心。。。

引用:
原帖由 x747x 於 2017-7-29 08:00 AM 發表

黃絲平時都只識攞著數同用把口支持,要佢地畀錢就。。。

引用:
原帖由 BillyWonghkgz 於 2017-7-29 08:10 AM 發表

朗朗好波

引用:
原帖由 willy222 於 2017-7-29 08:17 AM 發表
其實“我行先一步 代表你死期未到”係乜意思?係咪應該寫“我行先一步 代表你死期已到”
啲中文水準真係…
ching 唔係對呢班妓者嘅水平有期望呀?

妓協又潛水

傳:做得好事多?

肥佬泥又係既,你唔記得果條四眼契弟幫你一人分飾三角式,又喊又叫口號,養狗都冇咁聽話啦,咁都棄

引用:
原帖由 BillyWonghkgz 於 2017-7-29 08:10 AM 發表

佢要中國進口
美國牛肉成功
唔想肥泥搞事

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]