• 瀏覽: 1,205
  • 回覆: 6
引用:
原帖由 供車供樓憑俘虜 於 2017-7-27 02:39 PM 發表
日後中國人有咩學術性要參考外國網站,
全部去晒西九就得,那裡是中國地方,
可永久逗留,長時間上外國網站,
不用再拿7天港澳通行証。
要睇你所謂既中國人包括邊啲人?
作為中華人民共和國公民及香港永久性居民,我係中華人民共和國所有地方(包括香港特別行政區)唔用VPN,只要用香港咭,收到移動網絡上到網,暫時都用到Google哦。

香港可以上google/ facebook點解仲出產如樓主咁既智障

中國人唔可以上google/facebook點解可以上太空上月球?

WC覺得智識只可以系Google搵到,所以點解WC咁多智障有原因!

中國台灣都可以用GOOGLE

引用:
原帖由 小稀 於 2017-7-27 16:07 發表
中國台灣都可以用GOOGLE
澳門都可以

在中環上唔到GOOGLE咩?

中國好多酒店都可以,唔駛VPN

中國雖然禁google/facebook,但內地點會唔知佢地, 內地網一樣會介紹google/facebook既功能
所以內地無人唔知google/faceook系咩,想去既都去咗

睇下Google,基本都比內地人霸佔,但佢地都唔覺得一會事,仲講,出來看看,先知道中國既新聞多麼公正反而更愛國了

其實好心D 反共人士,得閒睇下內地既事時節目,內地介紹外國既制度民主人權比香港更詳細,美國/歐洲每有選舉都會講

加上中國人民可以自由出國移民,中國人唔知外面世界系咩?
引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2017-7-27 05:12 PM 發表

澳門都可以

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]