• 瀏覽: 2,332
  • 回覆: 28
+3
黃絲廢青先覺得FB咁重要。FB,打飛機必備

引用:
原帖由 供車供樓憑俘虜 於 2017-7-26 08:55 PM 發表
大陸人在西九過關後,個個響西九上網賴死唔走,點算?
佔中賴死唔走,點算?

引用:
原帖由 供車供樓憑俘虜 於 2017-7-26 08:55 PM 發表
大陸人在羅湖橋中線前上fb,賴死唔行過去…點算?

樓主你多年前出現fb時就應該問,而家先問?遲唔遲d?

引用:
又一昂九帖,全港都上到fb,做乜要賴在西九。

白痴!
樓主以為人地個個以fb為食糧?

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-7-27 09:13 AM 發表

又一昂九帖,全港都上到fb,做乜要賴在西九。
感覺唔同。

公安自有方法處理

你係咪想試下

一班精神病人霸住青山賴死唔走,又點算?
引用:

中聯辦入面上唔上到飛屎卜?個個賴死响中聯辦門口點算?

引用:
原帖由 供車供樓憑俘虜 於 2017-7-27 02:30 PM 發表

因為西九是大陸唯一地方能上fb
黃絲廢青每日淨係識低頭開手機玩facebook,whatsapp,煲劇同打機捉精靈,沒有其他

所以以為係人都想由朝到晚玩fb

附件

2df874c7f0b57d479b26b7bb21d25c4657689c6c18.jpg(49.41 KB)

引用:
原帖由 供車供樓憑俘虜 於 2017-7-27 14:30 發表

因為西九是大陸唯一地方能上fb
唔係嗎
鴨記一張三日大陸無限上網咭都只係四十幾
面書,你的管全部都上到
有錢就得

好心派少陣膠啦. 呢牌盲反中們的一地兩檢偉論已經開始令人懷疑香港有一班人患左急性智力障礙症.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]