• 瀏覽: 5,535
  • 回覆: 77
引用:
原帖由 20168 於 2017-7-26 06:11 PM 發表
一句講曬……香港政府違反其本法。
中國憲法第一條……工人領導?股東老闆有樓有田地主,都係中共領導。
聯合國有既聲明是廢紙。
大陸文化見死不救,舉報小偷反被打死無人會幫。
依法治國……講又信,Ò ...
係呀。
入廁所會唔見左個腎添。

法輪撚都係繼續企街擺檔啦

引用:
原帖由 paul3409 於 2017-7-26 06:04 PM 發表

真係痴線,一個人on上黎,買飛唔睇,叫佢俾咩就俾咩,

電話騙案就係咁,錢又俾人,個人資料又俾人,

果d on 9仔底死啦~

根本個社會唔係整d陷阱俾市民或遊客踩的,

到時個個犯左咩法都攞衣個做 ...
你柒就咪以為人地笨!

你會吾會俾幾舊水買張單程地鐵飛?

引用:
原帖由 paul3409 於 2017-7-26 06:04 PM 發表

電騙案嚴重,政府有否需要關閉整個通訊系統?
行人或司機唔守交通規則後發生意外,政府有否需要鎖路禁止任何人使用?
政府做足宣傳教導市民防範的意識,有人出事又要怪責政府?有咩道理。

引用:
原帖由 paul3409 於 2017-7-26 06:10 PM 發表

你自己on9以為人未出過境,

出個境有幾難?

有腳都出過啦,

當地執法處理,

同運黎運去,

有咩唔同,

深圳口岸有咩,

個層香港高鐵有咩,

捉左個犯要點做,

你自己諗清楚先啦。:smi ...
如果有人係深圳灣入香港境嗰陣犯咗香港嘅法例,難道係深圳灣處理而唔係帶返香港?

你柒完未?😁😁

引用:

黃c果然只睇見黃色物體
其他尤其是籃色看不見
都講咗要過關,咁大個關口都見不到就
無合法只證件而過關叫做非法闖關
未入內地管制區已被香港拘捕
黃c唸野真係

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-7-26 03:36 PM 發表
上大陸隨時人間蒸發啦,咁你又要搭高鐵上大陸。
入高鐵又唔係返大陸呀。咁做乜呀,
喊兩句天滅中共就走返轉頭呀。
所以話班黃絲歹思維真係憨9

小偷
不如吹到劫車啦仆街

引用:
原帖由 paul3409 於 2017-7-26 05:42 PM 發表
話你聽,真係會有一日,

有條ON9仔/外國人落左去塔高鐵,

以為自己只係塔地鐵,

又出到香港境,

但入到中國果層時原來係犯左中國法的物品的,

書又好,違禁品又好,咩都好,

搞到要去座左監架,
...
話緊自已

引用:
原帖由 擋中央 於 2017-7-26 04:18 PM 發表
睇左甘多貼,黃絲是否天生犯罪或犯賎份子?開開心心去旅行,短短十零分鐘時間就諗到偷野,打人,殺人,破壞,甚至只係一個小偷,我想知黃絲有冇個系正常人
黃絲慣性地面掟磚
地底就打人殺人

引用:

真心認為

引用:
原帖由 paul3409 於 2017-7-26 02:41 PM 發表
香港高鐵根本係笑話,

嘜上一層香港,下一層大陸?

咁我想問,就在下一層犯左法,偷野,打人,殺人,破壞,甚至只係一個小偷,

你係想佢即時座高鐵車到深圳坐監等上法院?

定係留在香港處理?

定係下果層 ...
下一層犯咗法
就會拉上大陸打靶

所以記住要遵守中國法例做個乖孩子喇!

點解樓主唔舉一個更貼近既例子,例如:
如果你係羅湖過關,出左香港境,入到大陸境,自助過關入閘機個到隊左張回鄉卡,處理中,又突然犯撚左法wo~~~咁係哪邊處理?

制造極端例子實在係黃屍盲反專用........

引用:
原帖由 tcy86 於 2017-7-26 05:57 PM 發表

睇黃c的水平真係
第一要買票,買時根本己經知道要返回內地
第二要辦過關手續,無證件已經無法入閘
點樣有你講的情況

唔通你以為好似搭MTR用八達通入閘就得
唔該反都要有水準咪叫狗主點比狗糧 ...
這就是一班為反而反的人,因為要反對某件事情,就堆砌出一大堆藉口。可惜又攞唔出好的論據,所以就會想埋啲完全無乜邏輯的論點。或者佢地係高登嗰邊講這種大道理十分多人受落,就以為這個世界啲人好似高登嗰班咁白痴囉。
你咁踢爆樓主嘅假設,會好傷佢心啫,咁樣落佢面。

引用:
原帖由 paul3409 於 2017-7-26 16:11 發表

似你低B多點BOR

高鐵:

https://www.hk01.com/%E6%B8%AF%E8%81%9E/107307/-%E4%B8%80%E5%9C%B0%E5%85%A9%E6%AA%A2-%E6%87%B6%E4%BA%BA%E5%8C%85-%E7%A5%A8%E5%83%B9%E8%88%87%E9%80%9A%E9%97%9 ...
大使館職員殺左人香港警察可唔可以入去拉人先?

引用:
原帖由 galileo2013 於 2017-7-26 07:32 PM 發表

這就是一班為反而反的人,因為要反對某件事情,就堆砌出一大堆藉口。可惜又攞唔出好的論據,所以就會想埋啲完全無乜邏輯的論點。或者佢地係高登嗰邊講這種大道理十分多人受落,就以為這個世界ࢋ ...
根本大家唔想扲到佢
變豬頭喇叭嘴
但係樓主嘅主題.....
衰啲講句,樓主根本就係貪生怕死
又要威又要戴頭盔
想犯事但係又唔想要受到法律嘅制裁

引用:
原帖由 瘋狂樂曲 於 2017-7-26 08:20 PM 發表

根本大家唔想扲到佢
變豬頭喇叭嘴
但係樓主嘅主題.....
衰啲講句,樓主根本就係貪生怕死
又要威又要戴頭盔
想犯事但係又唔想要受到法律嘅制裁
樂樂都嚟軫熱鬧牙

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]