• 瀏覽: 27,352
  • 回覆: 430
+31
引用:
原帖由 littleyammy~ 於 2017-7-25 05:39 PM 發表
物必自腐而後蟲生,香港社會有一班不斷出賣香港人利益既五毛,藍絲。怪不得有錢既都移民,高官仔女個個口講愛國,實際就把仔女送英/美留學,拿取愛國護照作護傘,中國人講一套做一套,香港社會正步向滅亡
物先腐而後蟲生,香港社會有一班不斷破壞香港既犯民,黃絲。怪不得有啲正常家長都要移民

犯民個個口講抗爭,實際就叫人衝自己鬆,將自己仔女留喺屋企嘆冷氣,推啲白痴去衝擊,去坐監

犯民講一套做一套,香港社會正步向滅亡

引用:
原帖由 啱啱好 於 2017-7-25 05:45 PM 發表
一定要清潔曬d黃色物體
黃絲冇獨立思考能力,好難醒得返
佢地一係就做暴徒坐監,一係就繼續怨天尤人,自暴自棄,做社會既渣滓

好貼!大家請理性討論

引用:
原帖由 littleyammy~ 於 2017-7-25 05:39 PM 發表
物必自腐而後蟲生,香港社會有一班不斷出賣香港人利益既五毛,藍絲。怪不得有錢既都移民,高官仔女個個口講愛國,實際就把仔女送英/美留學,拿取愛國護照作護傘,中國人講一套做一套,香港社會正步向滅亡
黃絲非常趣緻
黃絲食毒果大,習慣人云亦云,唔思考,唔求證,人講乜佢信乜,呢種人最易畀人利用
最奇怪係,黃絲認為唔係愛就係恨,難以擁護就要推翻,正常人好難理解,可能係一種精神病

犯民只係為錢

引用:
原帖由 名字好難想 於 2017-7-24 04:30 PM 發表
青年新政被人爆料指核心成員和左派地區組織有密切關係. 港獨是中聯辦搞出來的.

結果, 黑社會衝上報館要毀滅證據和迫令記者說出消息來源, 已報了警. 黑社會取得記者照片貼街招, 照片和回鄉卡的一樣.

黃絲 ...

原來刀疤剛吾係黑社會

引用:
原帖由 hkg1842 於 2017-7-25 06:05 PM 發表

記得移返去大陸

歷史傳統,共慘黨就係甘
同所有自稱中共囯人的做法一樣
黃絲非常趣緻
永遠沉溺喺自己幼稚既思維內

黃絲以為,反黃嘅市民,都一定係擁護中共,支持六七暴動,支持警察濫用暴力,支持藍絲打人。所以黃絲贊成以暴易暴,認為旺角暴徒掟磚放火好合理。

黃絲唔明白,其實市民係反對一切暴力。

未必好多市民撐共產黨,撐六七暴動,撐警察暴力,撐藍絲打人;但大部分市民都厭惡一切暴力。

引用:
原帖由 rex_1997 於 2017-7-25 06:06 PM 發表
好貼!大家請理性討論
多謝支持!

嘥氣, 只要法治. 犯法坐監, 就係咁簡單.

引用:
原帖由 lckis 於 2017-7-25 05:28 PM 發表

點解犯民唔可以正常咁做返個為民生既議員,喺政改上務實理智咁同中央商議呢?
或者犯民從來都冇真係想為民生,有政改....
希望犯民盡快滅亡啦!
佢地行“正常”路線根本冇市場,飯碗呀大佬,民生幾時輪到佢地關心。根本呢班畜牲就冇良知,只有利益,本質同佢地最憎嘅共產黨冇分別。

引用:
原帖由 pk_man_11 於 2017-7-25 06:14 PM 發表

原來刀疤剛吾係黑社會
犯民黃絲為達到目的,不理法治,鼓吹暴力,包庇暴徒,非常無恥

睇番d相
呢堆全部都是暴徒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]