• 瀏覽: 27,354
  • 回覆: 430
+31
引用:
原帖由 lckis 於 2017-7-25 01:57 PM 發表

犯民鼓吹違法佔中令市民反感
犯民包庇暴徒,襲警暴動,令市民鄙視
犯民集團令全港市民討厭犯民,寧願支建制派及中央,所以犯民確係臥底,功不可沒!
白痴黃絲亦應記一功!

引用:
原帖由 超能量 於 2017-7-25 03:01 PM 發表
被DQ的六位政客,再加上九位可能被拖累的議員,最聰明及正直的做法便是集體請辭或是放棄上訴,向選民承認自己的愚蠢錯誤,再積極參與補選,看看選民有無原諒他們。選舉經費、欠下的法庭訟費及應該要退回給立法會的薪 ...
但喺法理上,既然拒絕宣誓就任議員,就不應再有資格參與補選

建議去行乞,搵黃絲養過世

香港係要甘架!正呀!!

引用:
原帖由 百厭超人 於 2017-7-25 03:24 PM 發表

白痴喪屍要維持興奮狀態就總要D養份,而哩D無稽故仔咪喺養份之一囉,另一種咪國內負面新聞,所以負面人專睇負面嘢喺冇錯嘅.
黃絲真係好白痴
無論作幾多無稽故仔,搵到幾多負面新聞,黃絲犯民點都冇辦法將暴力合理化
佢地以為作野呃傻仔,再煽動白痴,就會全港暴動,推翻中共,咁諗係超低能,因為市民根本極討厭犯民以及暴力!

如果有一日,市民忍無可忍有暴力,只會係暴力對付犯民班人渣!

引用:
原帖由 lckis 於 2017-7-23 04:04 PM 發表
黃絲以為,反黃嘅市民,都一定係擁護中共,支持六七暴動,支持警察濫用暴力,支持藍絲打人。所以黃絲贊成以暴易暴,認為旺角暴徒掟磚放火好合理。

黃絲唔明白,其實市民係反對一切暴力。

未必好多市民撐共產 ...
佔中79日已經係玩到最大, 現在入獄既入獄, 留案底既留案底, 醒目既已經知道呢條抗爭之路根本行唔通就回歸現實. 冥頑不靈既再講都係哂口水.

引用:
原帖由 hotbeer999 於 2017-7-25 03:54 PM 發表
香港係要甘架!正呀!!
冇錯
蠢人必須受到教訓
白痴必須要撞大板
騙徒必須要畀人打

引用:
原帖由 名字好難想 於 2017-7-24 04:30 PM 發表
青年新政被人爆料指核心成員和左派地區組織有密切關係. 港獨是中聯辦搞出來的.

結果, 黑社會衝上報館要毀滅證據和迫令記者說出消息來源, 已報了警. 黑社會取得記者照片貼街招, 照片和回鄉卡的一樣.

黃絲 ...
我都得到秘密消息,泛民唔止收美帝黑金咁簡單,其實希特拉未死,仲係香港收咗一班盲毛信徒叫泛民,泛民收美國黑金喺香港搞佔中暴動嚟棟鳩香港人,賺得黑金用嚟幫希特拉喺香港向廢青洗腦,成立新納粹盲毛暴徒隊,即是港獨黃衛軍, 青年新政熱狗及中箭.  

呢個秘密外洩咗俾方向報及星球日報知,馬上俾泛民班黃衛軍衝上報館毀滅證據和迫令記者供出消息來源,已報了警.

引用:
原帖由 無辣不歡的貓奴 於 2017-7-25 04:05 PM 發表

佔中79日已經係玩到最大, 現在入獄既入獄, 留案底既留案底, 醒目既已經知道呢條抗爭之路根本行唔通就回歸現實. 冥頑不靈既再講都係哂口水.
同意
冇腦黃絲當然難以叫醒
只係慨嘆犯民已淪落為流氓爛仔
建制派已經完全取代犯民既地位,有理性既市民都會支持

引用:
原帖由 Psyco 於 2017-7-25 04:19 PM 發表

我都得到秘密消息,泛民唔止收美帝黑金咁簡單,其實希特拉未死,仲係香港收咗一班盲毛信徒叫泛民,泛民收美國黑金喺香港搞佔中暴動嚟棟鳩香港人,賺得黑金用嚟幫希特拉喺香港 ...
所以話黃絲係白痴
幾低能既野,佢地都會信

相反,幾合理既道理證據,只要不利黃絲,佢地就話你係五毛,跟住合埋眼,唔睇唔聽唔諗
黃絲好怕面對現實,好驚講道理,只懂用假新聞同謾罵嚟遮醜

冇腦黃絲好可憐!

引用:
原帖由 lckis 於 2017-7-25 04:41 PM 發表

同意
冇腦黃絲當然難以叫醒
只係慨嘆犯民已淪落為流氓爛仔
建制派已經完全取代犯民既地位,有理性既市民都會支持
稍為有眼未盲哂既人, 都睇到犯民完全進退失據, 根本唔知自己可以PLEASE邊個.

引用:
原帖由 無辣不歡的貓奴 於 2017-7-25 05:00 PM 發表

稍為有眼未盲哂既人, 都睇到犯民完全進退失據, 根本唔知自己可以PLEASE邊個.

點解犯民唔可以正常咁做返個為民生既議員,喺政改上務實理智咁同中央商議呢?
或者犯民從來都冇真係想為民生,有政改....
希望犯民盡快滅亡啦!

引用:
原帖由 名字好難想 於 2017-7-24 04:30 PM 發表
青年新政被人爆料指核心成員和左派地區組織有密切關係. 港獨是中聯辦搞出來的.

結果, 黑社會衝上報館要毀滅證據和迫令記者說出消息來源, 已報了警. 黑社會取得記者照片貼街招, 照片和回鄉卡的一樣.

黃絲 ...
原來游梁是中共間諜,點解犯民明知佢地是間諜仲要撐佢地既?是否所有犯民都是中共間諜?

一定要清潔曬d黃色物體

引用:
原帖由 子將 於 2017-7-25 05:31 PM 發表

原來游梁是中共間諜,點解犯民明知佢地是間諜仲要撐佢地既?是否所有犯民都是中共間諜?
即係話
一係犯民係低能
一係黃絲係弱智

咁答案當然兩樣都係啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]