• 瀏覽: 5,170
  • 回覆: 38
假 d 乜 ?

葛小姐話讀Greenwich University, Hawaii, 又唔係話自己讀University of Greenwich. 虛報乜野

我中意走讀牛頭角津貼大學, 呢間野自稱大學, 半年就畢業, 你吹咩?
你可以話我呢間牛頭角津貼大學,係連野雞都不如, 但你憑咩話我造假?

引用:
原帖由 lindachung4ever 於 2017-7-20 03:22 PM 發表
民建聯騙子葛珮帆柯創盛用虛假學歷選做立法會議員無恥無極限食屎啦仆街!

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170720/mobile/bkn-20170720132913129-0720_00822_001.html

質疑葛珮帆柯創盛學歷造假 郭卓堅入稟促DQ ...
郭卓堅今已被禁止入稟申請司法覆核了, 何來有資格入稟?

我以前讀東南電專畢業,政府唔認可,都唔可以話係假學歷,除非立法會議員有最低學歷要求,佢地達唔到.

我話我屋企係太子道西而你誤會我住係太子,係你嘅問題定我嘅問題?

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-7-20 06:14 PM 發表

個官未判你就話假
不誠實使用電腦呀!
係未審先判。
64 大佐唔好落錯 charge。

睇建制狗班律師質素, 應該唔止兩個仆街虛報學歷

引用:
原帖由 劉婕 於 2017-7-20 05:24 PM 發表

郭卓堅今已被禁止入稟申請司法覆核了, 何來有資格入稟?
唔係..係法援禁佢三年不准申領,,,法棍狗 磅 水咪仆皆咁去屍法罹,,條死佬坑,坐車坐船兩蚊芝嘛..

好奇怪,呢單嘢2014年都已唱通天,當事人當時都比人質疑過,但2016年一樣選到立法會議員,佢競選時同報上立法會關於呢方面係咩資料, 明知已有人質疑佢仲繼續報虛假學歷? 又或者如果明知身有屎,仲夠膽走出來競選?

引用:
原帖由 hkg1842 於 2017-7-20 09:34 PM 發表
古乳有暈:

無恥才舔共慘黨
下賤才做中囯人

咁你豈不是好無恥 ?

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2017-7-20 07:51 PM 發表

唔係..係法援禁佢三年不准申領,,,法棍狗 磅 水咪仆皆咁去屍法罹,,條死佬坑,坐車坐船兩蚊芝嘛..
冇左法援, 用邊個D錢去覆核?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]