• 瀏覽: 56,845
  • 回覆: 432
+287
引用:
原帖由 hkg1842 於 2017-7-20 11:10 AM 發表
建議 人大釋法

凡翻墻上香討者, 斬立決, 有效期往前追溯 三千年!

以保障共慘黨政權安全
支持!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 小奇ck 於 2017-7-20 10:51 AM 發表

你試下用香港Google Play搜尋日本遊戲app,睇吓有幾多係裝唔到

乜你覺得呢個世界得大陸有牆呀?😆😆
Google Play 無用牆
買咗張日本 Google Play card 開咗個日本 account.
可以裝 apps 無問題

黃絲確實鍾意自欺欺人,都未經証實就打定飛機先…

就當大陸全封,但其實人人都知喺香討仍然會有好多五毛笑佢地被洗腦,甚至連簡體字都可以繼續吊班弱智狗,就證明咗其實所以五毛都只係黃絲想自覺高人一等所幻想出嚟。

奉勸嗰啲人唔好朝幻想夜幻想,攪到喺現實位界都不停幻想,會有精神病的。

引用:
原帖由 具陽哥 於 2017-7-21 02:52 AM 發表

Google Play 無用牆
買咗張日本 Google Play card 開咗個日本 account.
可以裝 apps 無問題
錯,PAD(puzzle and dragons)已經唔可以直接裝,如果唔係點解咁多人要揾apk嚟安裝/更新

仲有,有D遊戲要用VPN先可以課金,SE嘅格林筆記就係

家用機嘅DQ10網遊封海外IP,咁你話呢D唔係牆?

引用:
原帖由 小奇ck 於 2017-7-21 03:12 AM 發表

錯,PAD(puzzle and dragons)已經唔可以直接裝,如果唔係點解咁多人要揾apk嚟安裝/更新

家用機嘅DQ10網遊封海外IP,咁你話呢D唔係 ...
做生意當然可以選擇顧客對像
以我理解係佢唔接你 inbound IP 並唔叫得上封
由其係俾你用 VPN 又唔會拉你去勞改 果D囉

政府起牆維持社會穩定安寧,你最多唔認同但我唔覺得有咩好笑, 任何人材,想見識外面世界就自然千方百計,開發包括VPN之類,程式翻出牆睇;

最好笑係日日串人五毛既小部份香港井底娃,人地受中共過份保護既大陸人,都會千方百計認識世界;

你班完全被特區政府,放任不受保護的香港人,卻日日串內地人為大陸狗,五毛。 人地大陸進步既地方視而不見。

無野好笑過,亦無牆高得過,你班自以為反5毛自我建做的心理高牆。

香港豆腐甘細,唔靠近大陸就必收皮。

香港奉行金融同貨貿代理人, 即係做Agent. 世界現在是兩大金主是為陸資和美資,一超大貨源區就係中國。

中國死,第一個死唔係別國,就正正死既會係香港國。

拆番你自己道牆啦。 唔講政治上香港回歸左大陸, 地理上香港味係chi住中國大陸板塊既大陸咯!

引用:
原帖由 小奇ck 於 2017-7-21 03:12 AM 發表

家用機嘅DQ10網遊封海外IP,咁你話呢D唔係 ...
依定是唔俾你出去喎。

引用:
原帖由 20168 於 2017-7-20 05:10 PM 發表
籠中之物,
……可殺亦可辱~中共
但不敢

引用:
原帖由 hkg1842 於 2017-7-20 08:25 PM 發表

幾時?仲要問?請你返來食屎啊? 甘中意問去問你老帽啦!

拿拿聲同我寫個proposal, submit 完比個 包膠 我

之後去 終亂辦 攞包 狗糧食,快啊! 你老咪,正肺物!
即係你無膽喇 ... 哈哈

引用:
原帖由 oyear 於 2017-7-21 09:17 AM 發表
政府起牆維持社會穩定安寧,你最多唔認同但我唔覺得有咩好笑, 任何人材,想見識外面世界就自然千方百計,開發包括VPN之類,程式翻出牆睇;

最好笑係日日串人五毛既小部份香港井底娃,人地受中共過份保護既大陸人, ...
trump 起牆 , d 人又無意見喎 ?

網絡墻厚5緊要,最可怕是有人心都有墻  例如香港班黃絲港獨飯民戴住有色眼鏡睇大陸

引用:
原帖由 廿一比一 於 2017-7-21 10:56 AM 發表

依定是唔俾你出去喎。
你唔識check IP就唔好走嚟出醜啦😁😁

引用:
原帖由 oyear 於 2017-7-21 09:17 AM 發表

最好笑係日日串人五毛既小部份香港井底娃,人地受中共過份保護既大陸人, 千方百計認識世界;

你班完全被特區政府,放任不受保護的香港人,卻日日串內地人為大陸狗,五毛。 人地大陸進步既地方視而不見。

無野好笑過,亦無牆高得過,你班自以為反5毛...
呵呵

受高牆井困住嘅蛙話井外嘅蛙係井底蛙...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]