• 瀏覽: 35,606
  • 回覆: 229
  • 追帖: 6
+16
立法會財務委員會今日(19日)舉行本立法年度最後一次會議,財委會主席陳健波下午「劃線」要求議員作最後一輪發言,隨即處理由...

呢班人可恥

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170719/mobile/bkn-20170719185505820-0719_00822_001.html

黃絲至從佔中後既典型返面教材....

都話 建制 藍絲最憎教師,學生架啦
都唔知過黎做乜

引用:
原帖由 Assange 於 2017-7-19 07:34 PM 發表

x2
最衰都係泛民拉布不力
米係
唔過藍絲 建制 今晚可以開香檳
教師,學生唔得益 藍絲 建制喜見

引用:
原帖由 yipb1 於 2017-7-19 07:36 PM 發表

米係
唔過藍絲 建制 今晚可以開香檳
教師,學生唔得益 藍絲 建制喜見
你搞錯左,正確既講法係:
喜見泛民玩到學生唔得益

泛民要玩一哭二鬧三上吊,如果真係弄假成真,佢要死,唔畀佢死咩

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2017-7-19 07:41 PM 發表

你搞錯左,正確既講法係:
係喜見泛民玩到學生唔得益

泛民要玩一哭二鬧三上吊,如果真係弄假成真,佢要死,唔畀佢死咩
西毒報講法跟你相反
泛民想過 又唔敢拉布
建制 藍絲 話之泛民拉布
反正通過得益是教師 學生
今次我信西毒報

引用:
原帖由 yipb1 於 2017-7-19 07:44 PM 發表

西毒報講法跟你相反
泛民想過 又唔敢拉布
建制 藍絲 話之泛民拉布
反正通過得益是教師 學生
今次我信西毒報
咩相反,完全唔知你講乜
係人都知泛民只係扭屎忽花,唔敢真正想阻住教育撥款通過,你知我知建制派知西方報知

所以建制派只係食花生睇住佢玩,唔會阻佢,萬一真係玩到過唔到,就笑爆咀
就係咁簡單

咁精彩好想睇下現場

班犯民比建制玩返𨍭頭放9你血。

睇見d泛民議員玩嘢真眼冤。怪就怪d選民嘅質素差劣,所以才會屆屆都選上咁差劣嘅垃圾出來,全不是為港做實事

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2017-7-19 07:54 PM 發表

咩相反,完全唔知你講乜
係人都知泛民只係扭屎忽花,唔敢真正想阻住教育撥款通過,你知我知建制派知西方報知

所以建制派只係食花生睇住佢玩,唔會阻佢,萬一真係玩到過唔到,就笑爆咀
就係咁簡單
無錯架
你知 藍絲知 建制知 西毒知
這項通過益教師,學生
所以話知你過唔過
過唔到 你笑 藍絲笑 建制笑
咁簡單 大部份香港人都知

泛民小丑

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]