• 瀏覽: 58,405
  • 回覆: 692
  • 追帖: 4
+41
引用:
原帖由 babyna 於 2017-7-17 01:01 PM 發表
政府都可提出和解條件,犯民需承諾不拉布、不覆核、不佔領、不衝撃,咁都可以商量商量一下
泛民無恥政棍誠信破產,它們的承諾還可信嗎

你地先切腹,其他事都可以商量

呢班反骨仔嚟,和解完轉頭又反面!

引用:
原帖由 深紅毒針 於 2017-7-17 01:18 PM 發表

佢哋嘅籌碼就係“改善関係”囉,個籌碼幾咁”實在“
仲要係政府行出第一步先

引用:
原帖由 咁樣樣。 於 2017-7-17 01:46 PM 發表
呢班反骨仔嚟,和解完轉頭又反面!
的而且確。呢啲咪叫乞兒囉

永遠都係輸打贏要

引用:
原帖由 babyna 於 2017-7-17 01:44 PM 發表

無錯,犯民主動求和解,卻從未釋出善意或作出什麼承諾,反而要求呢樣嗰樣,無恥之極!
佢地表面用"和解"二字, 但實質"威脅".

你唔做XXX, 我地就XXX.

又來呃市民.

引用:
原帖由 msc09378 於 2017-7-17 01:45 PM 發表

泛民無恥政棍誠信破產,它們的承諾還可信嗎
當然不可信!正如逃緊生宣誓效忠政府有多少真誠?但又想看他們扮死狗乞求和解喎

犯民信得過豬乸都會上樹!

下 公民黨最嚮往的法治去左邊?

都唔系講緊香港利益,而系開條件~~ 呢啲就系耳猿大人啦

犯民真的是香港第一邪教!中國政府,香港政府同佢地都冇仇,只是他們在香港制造一系列矛盾,現在輸了又話要和解!!香港不要這種議員,香港要選為香港做事的議員,我們並不需要思覺失調的小丑!

和解啲乜嘢,呢班人渣只係教政府要點做,叫林鄭點做,完全無講交換條件
條賤毛就政府(選擇在他們上訴期間不答辯,將議席還給四人。)佢只係叫政府收聲,等佢上訴成功,但從無承諾話以後唔玩嘢,咁叫做和解?
條朱西滴同戴妖又係妄想症候群,佢身為法律教授,視法紀如無物,可以隨意叫人不向四人追討訟費,食咗嘢唔使埋單就係呢啲狗賊

恐嚇呀,勒索呀,D L L M。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]