• 瀏覽: 55,359
  • 回覆: 558
  • 追帖: 8
+34
掃走埋呢兩件廢柴就good啦!

人頭馬一開

引用:
原帖由 chaolininin 於 2017-7-16 05:51 PM 發表
又多兩件回水兼破產,嘩~~~咔咔

仲有基佬全,造謠社工,叫雞黨四人蝗屄暈,副主席,前低級調查員,弱智峰,擴進乳等,等高院排期
相由心生,無個似人樣!

引用:
原帖由 sng850 於 2017-7-16 04:53 PM 發表
高等法院上周五(14日)裁定社民連梁國雄、香港眾志羅冠聰、劉小麗及姚松炎4人宣誓無效,喪失議員資格。除政府入稟外,亦有市民於今年3月入稟,要求法庭取消立法會議員朱凱廸、鄭松泰的議員資格。根據司法機構網 ...
經濟想唔起飛都唔得

小鳳姐燉多啲補品補補先, 到時肯定又要加場

豬西好討厭

羅景楊、羅景楊

好戲連場,萬民景仰

引用:
原帖由 急屎 於 2017-7-16 05:01 PM 發表
花生啤酒已備好,好消息陸續登場!
聞到魷魚香

等好消息

朱西滴個on9樣成個道友白粉仔咁

引用:
原帖由 CS601P 於 2017-7-16 05:28 PM 發表
出庭要請律師,律師費要又一大筆...
如果輸佐被DQ.....隨時有機會法庭會判他們要比埋對方的訴訟費....自己律師費加對方律師費....筆數和味了.....
同埋追溯期系由上年10月起計,所以他們要比返由上年10個月 ...
如果宣布破產,天文數字律師費係咪無得收?律師唔怕白做無錢收咩?

引用:
原帖由 discuss-5 於 2017-7-16 05:34 PM 發表

D泛民好多都是律師,不是要收錢呀!
數還數路還路呀,老友

條豬西成鳩日高談闊論,up埋d假大空,環保保育嘅左膠嘢,好似唔使食飯,愛可以發電嘅世外高人……

今次一講$,即刻碌柒咁,十足裘千尺,無L用

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]