• 瀏覽: 55,342
  • 回覆: 558
  • 追帖: 8
+34
今次邊個官呀?

祈望兩條仆街被DQ!

使政府施政順利,無拉布,慳番唔少公帑,我覺得係好事嚟喎!到時又要慶祝了!

今日城市論壇見到朱西滴完全無料到!

出庭要請律師,律師費要又一大筆...
如果輸佐被DQ.....隨時有機會法庭會判他們要比埋對方的訴訟費....自己律師費加對方律師費....筆數和味了.....
同埋追溯期系由上年10月起計,所以他們要比返由上年10個月至判決結果內的薪金給立會....杰上加杰...

我估他們要計一計,如果輸佐又無錢比訴訟費及薪金給立會,他們就會破產,到時就算補選都無用....

=========
引用:
原帖由 明玉九垂天 於 16-7-2017 05:10 PM 發表
有哂案例, 豬西滴屎蟲太呢兩條福佳真係震過貓王, 淫屍都淫唔甩.
豬西滴為咗要做議員, 搏哂老命由基層做起, 佢以為終於可以修成正果, 每個月奶幾十萬元薪津做中產.

民主迫害泛民。

食花生,等睇戲

好再DQ兩件,你看D新人死晒泛民D舊人健在

引用:
原帖由 急屎 於 2017-7-16 05:01 PM 發表
花生啤酒已備好,好消息陸續登場!
DQ4果日,超市花生啤酒即時賣斷市

引用:
原帖由 CS601P 於 2017-7-16 05:28 PM 發表
出庭要請律師,律師費要又一大筆...
如果輸佐被DQ.....隨時有機會法庭會判他們要比埋對方的訴訟費....自己律師費加對方律師費....筆數和味了.....
同埋追溯期系由上年10月起計,所以他們要比返由上年10個月 ...
D泛民好多都是律師,不是要收錢呀!

精彩戲陸續來,又要入定幾箱啤酒和十公斤果仁腰果了

dq埋呢2個,立會本土勢力全滅

呢兩件孽畜一定要DQ, 埋單總數一定要8件或以上

引用:
原帖由 kenny325i 於 2017-7-16 05:05 PM 發表
係真唔係呀?佢今日係城市論壇仲好串喎!
垂死前的掙扎

引用:
原帖由 kenny325i 於 2017-7-16 05:05 PM 發表
係真唔係呀?佢今日係城市論壇仲好串喎!
串,我見佢兩個色勵內荏,表面串串的貢,實則驚到標屎標尿,因為下次到佢哋

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]