• 瀏覽: 58,870
  • 回覆: 80
  • 追帖: 1
羅冠聰、 劉小麗、 姚松炎、梁國雄被取消資格,其實是因為人大釋法, 你又點睇呀

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 240

1. 支持

216 (90.00%)

2. 反對

20 (8.33%)

3. 中立

4 (1.67%)

十分支持政府DQ4 醜, 支持政府繼續DQ玩野已完

醜態百出的宣誓儀式,DQ4個都嫌少。
泛民做慣大龍鳳,真係已經上晒腦。冇人逼佢哋做出咁低B之事,抵死。

支持DQ, 支這樣厚薪,就只搞破壞,每次開會也搞事,見到都煩

引用:
原帖由 kathynkw 於 2017-7-18 11:17 AM 發表
為咗「趕走唔應該存在嘅人」,而濫用人大釋法,始終係好大隱憂。
周街個個都大嗌「大快人心呀」,但係當大家單單短暫注視於「暫時的公道」而濫用大殺傷力武器,將來成日郁啲就搞人大釋法咁點算好呀?
...
特區政府又真係太冇用, 所以犯民才會肆無忌憚地迫中央出手。

引用:
原帖由 21chris 於 2017-7-18 06:55 PM 發表
支持泛民議員
支持泛民議員繼續出醜

引用:
原帖由 21chris 於 2017-7-20 08:14 AM 發表
40建制垃圾死全家
咁陰毒?
唔通四醜玩野係由建制教出來的?

引用:
原帖由 kathynkw 於 2017-7-18 11:17 AM 發表
為咗「趕走唔應該存在嘅人」,而濫用人大釋法,始終係好大隱憂。
周街個個都大嗌「大快人心呀」,但係當大家單單短暫注視於「暫時的公道」而濫用大殺傷力武器,將來成日郁啲就搞人大釋法咁點算好呀?
...
香港人如果係團結跟規矩做,其實絕大多數時間中央連想插針都插唔到,但如果呢幾個成日做埋啲自己人都撐唔落去的嘢,點團結先。其實盲撐同愚忠一樣不可取,有根有據理直氣壯就做咩都得,依家為撐而撐咁佢地繼續做低能嘢係咪又要無條件支持。如果佢地衰左十次一百次,係咪跟續七落去。點解唔換班醒啲嘅。

拉布拉左六七年,唔通真係拉到二零四七咩!

呢班人中 劉小麗特別抵死。 慢讀後再抽水。 魚旦粉絲點唱好佢都無用

睇新聞見到四條友,幾好笑咖!

劉小麗真係抵佢啦

引用:
原帖由 版務 於 2017-7-30 08:55 AM 發表
劉小麗真係抵佢啦
懶醒咁在社交網站出post, 抵!

支持DQ

引用:
原帖由 好仔反佔中9 於 2017-7-16 10:15 PM 發表
幹得好,DQ4黃絲!
x100.

支持四議員

支持

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]