• 瀏覽: 2,265
  • 回覆: 17
諾貝爾和平獎得主劉曉波,在中國近9年長期暴政的折磨下患上終末期肝癌,最終引致多個器官衰竭,不幸逝世,終年61歲。

諾貝爾和平獎的空凳,將永遠留空。

劉不僅成為永遠無法領獎的諾貝爾和平獎得主,也是納粹時期後首位在囚禁中身亡的和平獎得主。

大陸同納粹原來冇分別...

引用:
原帖由 KK21 於 2017-7-14 02:49 PM 發表
諾貝爾和平獎得主劉曉波,在中國近9年長期暴政的折磨下患上終末期肝癌,最終引致多個器官衰竭,不幸逝世,終年61歲。

劉不僅成為永遠無法領獎的諾貝爾和平獎得主,也是納粹時 ...
如此類比, 旺角掟磗燒車人同歐美比人打死罷就嘅暴徒冇分別

咁…斯洛登由民主美國逃亡到獨裁俄羅斯,佢只不過披露咗稜鏡計劃,就被美國告叛國通緝,呢啲算唔算暴政

引用:
原帖由 KK21 於 2017-7-14 02:49 PM 發表

劉不僅成為永遠無法領獎的諾貝爾和平獎得主,也是納粹時 ...
點會無分別,納粹會比你死得咁安樂咩?

維尼熊習總與魔鬼同體

大陸坑渠隊……直屬暴政維尼熊習總。

別對暴政維尼熊習總存放希望。

引用:
原帖由 20168 於 2017-7-14 08:41 PM 發表
別對暴政維尼熊習總存放希望。
同元首一樣,習總都有好多人支持的。

只覺畜牲在搶食

以上論斷係代課清潔校工
教你的邏輯嗎??

引用:
原帖由 潘盧小閒 於 2017-7-14 22:01 發表
以上論斷係代課清潔校工
教你的邏輯嗎??
你把人他們誤認是人了

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2017-7-14 10:11 PM 發表

你把人他們誤認是人了
最憎人生安白造、搬弄是非

明明是肝病致死………

竟然可以離譜老作到
咩【暴政】【殺人】【納綷】
真TMD腦殘白痴………

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]