• 瀏覽: 17,282
  • 回覆: 61
+2
引用:
原帖由 DDG98 於 2017-7-11 09:11 AM 發表

印度話2018年做完工, 2023年交付海軍
蚊蚊地

引用:
原帖由 kwk888 於 2017-7-11 09:22 AM 發表

差佬食野用手
佢話手係最干凈
印度人非常之注意衛生,右手食野,左手擦屎忽,絕對唔會搞亂,最多做印度飛餅的時候用下左手。

引用:
原帖由 chan1993333 於 2017-7-11 09:35 AM 發表

印度人非常之注意衛生,右手食野,左手擦屎忽,絕對唔會搞亂,最多做印度飛餅的時候用下左手。
僕街喇 食緊早餐添ga

引用:
原帖由 simon_mme 於 2017-7-11 09:24 發表

蚊蚊地
001A,2020年交付海軍

引用:
原帖由 罪惡約翰 於 2017-7-11 06:19 AM 發表
英國嘅伊利沙伯女皇號一樣都有雙艦島,只係佢嘅艦島放係同一邊咁解......
好吧,我錯了,已訂正標題。英國嘅雙艦島前後大小一樣,印度後面嘅好似單單天線。不過有人都批評話英國的雙艦島設計係錯誤的 雙艦島占用大面積效率點樣未知。
參照用航空母艦最多的國家現役最先進的航母都係單艦島而且在實現該有功能的情況下越小越好。

是否三哥的電子設備互相干擾,要分開兩艦島放置?

引用:
原帖由 DDG98 於 2017-7-11 09:52 AM 發表

001A,2020年交付海軍
阿叉比俄仔果隻航母玩到殘,局住要自己整,但連改裝都要外求既阿叉忽然要完全由零經驗到全首建造,難度極高。

引用:
原帖由 simon_mme 於 2017-7-11 11:20 發表

阿叉比俄仔果隻航母玩到殘,局住要自己整,但連改裝都要外求既阿叉忽然要完全由零經驗到全首建造,難度極高。
阿三係唔識整改良航母,靠俄羅斯替阿三改良做航母

引用:
原帖由 DDG98 於 2017-7-11 12:38 PM 發表

阿三係唔識整改良航母,靠俄羅斯替阿三改良做航母
改都未識改就話成隻自己製造,聽起哩唔多合理,除非有外國技術協助。但俄國根本拜到明要屈阿叉錢,所以點會咁on Q 將技術轉比你,咁咪起我飛腳無左條水魚。

引用:
原帖由 simon_mme 於 2017-7-11 13:14 發表

改都未識改就話成隻自己製造,聽起哩唔多合理,除非有外國技術協助。但俄國根本拜到明要屈阿叉錢,所以點會咁on Q 將技術轉比你,咁咪起我飛腳無左條水魚。
改良航母, 燒了錢......唉!

引用:
原帖由 DDG98 於 2017-7-11 01:22 PM 發表

改良航母, 燒了錢......唉!
俄仔話幫佢改隻舊航母,但無金額上限,亦無交貨期。其實俄仔係用阿差既錢哩幫自己交學費。俄仔航母其實係蘇聯時代既產品,由烏克蘭既船廠製造,蘇聯解體後烏克蘭已經脫離俄國獨立,因此俄仔已經唔掌握當年製造航母既技術,要再學就要巨額金錢,以今時今日俄仔既經濟能力根本無可能負擔,咁岩有人出錢比埋學費比我學,又無交貨限期,就算阿叉中途停止唔玩,俄仔都無任何損失,反正錢都係阿叉出,我就學野

引用:
原帖由 simon_mme 於 2017-7-11 13:34 發表

俄仔話幫佢改隻舊航母,但無金額上限,亦無交貨期。其實俄仔係用阿差既錢哩幫自己交學費。俄仔航母其實係蘇聯時代既產品,由烏克蘭既船廠製造,蘇聯解體後烏克蘭已經脫離俄國獨立,因此俄仔已經唔掌握當年製造航母既 ...
最好自己做改造囉!阿三學唔到大陸都得改造,厲害!!

引用:
原帖由 simon_mme 於 2017-7-11 08:44 AM 發表
阿叉果隻自家製航母仲要搞幾耐先會完工,應該話可唔可以完到工?
最少30年先會完工

引用:
原帖由 DDG98 於 2017-7-11 01:38 PM 發表

最好自己做改造囉!阿三學唔到大陸都得改造,厲害!!
俄仔有軍事製造基礎都要慢慢學改裝,阿叉根本零航母改裝同製造經驗,就直接跳去造航母,真係天材。中國都要搵隻二手艦學改裝先再自己造,所以話阿叉係勁,月球都未去就直接去火星。

引用:
原帖由 chan1993333 於 2017-7-11 09:35 發表

連自己身體都嚴格奉行種姓制度?左右手要隔離,絕不可互相接觸?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]