• 瀏覽: 25,727
  • 回覆: 81
+14
中國共產黨將腐朽變神奇,黃絲狗種廢青將自己天賜腦袋變做屎坑

反共到精神病,求其搵架爛生銹船又話係遼寧號。

仇港仇大陸最愚蠢,一旦被捕成世無運行。

引用:
原帖由 小婆羅門 於 2017-7-9 01:30 PM 發表
反共到精神病,求其搵架爛生銹船又話係遼寧號。
我不會做假新聞,蘋果先會

呢架系遼寧號前身由烏克蘭運送到中國途中拍的

中共海軍就系張呢架舊船翻新成為中國第一艏航母,呢架航母不單可以重新服役,重可以守護南海

我見蘋果PS埋遼寧號生銹相去誤導人,我豪張真跡俾佢者

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2017-7-9 01:39 PM 發表

我不會做假新聞,蘋果先會

呢架系遼寧號前身由烏克蘭運送到中國途中拍的

中共海軍就系張呢架舊船翻新成為中國第一艏航母,呢架航母不單可以重新服役,重可以守護南海

我見蘋果PS埋遼寧號生銹相去誤導人,我豪 ...
原來是這樣

幻覺黎既

引用:
原帖由 pptinapp 於 2017-7-9 01:05 PM 發表

就算北洋水師咁落後,咁渣,咁不堪一擊,大前題是用來保家衛國,..............當然不包括保護班黃毒白痴!
就算美國福特號咁先進,甘勁,甘厲害,難道它會保護中國人嗎?................班黃毒白痴更加無份! ...
即使中國只有生銹爛鐵船改裝的空母,都是用來保護大家,而福特號的先進科技,係用來殺傷我們,想令我們變成敘利亞伊拉克一樣的焦土。

我們弱不緊要可以學習進步,但不能認賊作父,否則大家很快橫屍街頭,被美軍踐踏枯骨。

引用:
原帖由 tiida1828 於 2017-7-8 08:01 PM 發表
我買嗰陣時,最想就係揾d冇裝修的,方便斬價。
我估港人希望中國有隻star war 戰船先合格

n年前黃絲仲係米青蟲tim

你屋企未整好都係咁啦

你po D咁野, 我以為你先係反共廢hi... 原來你又好似唔係反共廢hi.... 算啦! 打和啦

引用:
原帖由 毒果愛作文 於 2017-7-8 07:56 PM 發表
黃絲以前原來唔睇新聞
有睇新聞就唔叫黃絲啦!
就係日L日做毒男或女,攪到變左廢青,成9日為反而反!

引用:
原帖由 fb68610f430cf9 於 2017-7-8 08:14 PM 發表

地產佬都成日幫人洗腦
講股佬都係

引用:
原帖由 一個普普通人 於 2017-7-8 07:57 PM 發表
有冇人可以放自己仲係精蟲張相上嚟看看
我幾乎睇唔明你寫乜... 我以為你問有冇人可以射d精蟲係張相上面~

我識得兩個黃絲真係對住張相狂打飛機, 其中一個真係射左出黎, 另一睇清楚d字後, 即刻軟晒

相中是瓦良格號前身,被拆解後的相片,中國買咗個船殼返來(原材料)
然後重新組裝配置成為遼寧號
基本上船上所有配置都是全新組裝
只是原材料由一隻船殼開始做,
而不是由鐵板開始做咁解
我唔覺得有咩問題

嘩!~~~ 恐怖!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]