• 瀏覽: 25,722
  • 回覆: 81
+14
引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2017-7-8 05:35 PM 發表

反共廢hi唔洗多謝我,我都系網上搜返來

生銹啊,生銹啊,仲爛融融.........不過系遼寧號前身由烏克蘭買返來運送途中時拍到
比班反中人士JJ

引用:
原帖由 fb68610f430cf9 於 2017-7-8 08:21 PM 發表

香港人成日俾人洗腦而家變咗腦殘
仇共最ON 9, 香港最緊要搵錢,照顧好家庭

引用:
原帖由 毒果愛作文 於 2017-7-8 07:56 PM 發表
黃絲以前原來唔睇新聞

屌又係毒菓假新聞

油吓油,無事啦!

生銹更可殺價,平平地買返來, 訓練, 研發自己裝備,武器,  學會自己做第2,3,4,5,隻。。。

毒果作者又可以看圖作文,安慰毒果信徒。

無問題,大家都知這船的歷史, 不用美化, 但這是必需的第一步, 中國自制的航母 快準備好了, 肯定比這幾十年前的設計好

甘恐怖㗎

生銹冇問題,有種東西叫除銹

引用:
原帖由 fb68610f430cf9 於 2017-7-8 08:07 PM 發表

其實香港日日系咁爭拗好煩, 香港經濟好差
再爭拗落去, 香港沒落, D黃c下一代肯定屎都無得食

引用:
原帖由 fb68610f430cf9 於 2017-7-8 08:07 PM 發表

其實香港日日系咁爭拗好煩, 香港經濟好差
一向都差。
認真講,主要是20年前開始就出現問題,是房屋政策引起。

當時曾蔭權和地產商,一早已埋下伏筆,設下局,引大陸中招。

「官商勾結,地產霸權」,唔係點得來,這個稱號。永世抹不掉。

邊到影番來呀係唔係N年前貨色

引用:
原帖由 瑪卡 於 2017-7-8 08:23 PM 發表

比班反中人士JJ
就算北洋水師咁落後,咁渣,咁不堪一擊,大前題是用來保家衛國,..............當然不包括保護班黃毒白痴!
就算美國福特號咁先進,甘勁,甘厲害,難道它會保護中國人嗎?................班黃毒白痴更加無份!

冇知黃屎,一日到係只懂同你講生銹,佢地其實仲識咩? 真可憐

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]