• 瀏覽: 2,664
  • 回覆: 15
左派利益輸送, 金額大過肥佬黎幾多倍?

五毛點解睇唔到咁?

wc就系智障

引用:
原帖由 前輩 於 2017-7-8 05:23 AM 發表

五毛點解睇唔到咁?
所謂左派,即係泛民反對派。
泛民利益輸送、政治獻金金額大過肥佬黎幾多倍既事前輩都知。

所謂五毛,即係網絡評論員。
網絡評論員睇唔到而只得前輩睇到。

好明顯泛民政治獻金太多而又隱秘(只有前輩知),那麼張曉明寫 4 隻字果 8 千萬就更是光明正大、堂而皇之了。

引用:

五毛點解睇唔到咁?
睇你收邊個錢~ 收外國錢通敵賣國真係罪該萬死

國際標準!

引用:

五毛點解睇唔到咁?
終於有柒頭承認肥佬黎向泛民輸送利益。連金額幾多都知。

收左出聲叫籌款,冇出聲既叫黑金

公然收黑金叫籌款, 中國特色

引用:
原帖由 Super1 於 2017-7-8 01:56 PM 發表
柒頭,吾識咪撚鳩吠!

特你老母個色,美國叫政治損獻 ,窮撚咪學人玩政治!

WC就係死知障, 張曉明系共開捐比個黨,合法架!

現在被人告既如長毛系個人身份收黑金, 如果用黨戶就無問題!

你有無民主黨被告收黑金? 無呀嘛!死能樣

死白痴! 咁白痴最好絶子絶孫,唔好累港啦!

引用:
原帖由 Super1 於 2017-7-8 13:56 發表
公然又點會係黑金?
閣下識唔識字?

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2017-7-8 03:28 PM 發表
WC就係死知障, 張曉明系共開捐比個黨,合法架!

現在被人告既如長毛系個人身份收黑金, 如果用黨戶就無問題!
你有無民主黨被告收黑金? 無呀嘛!死能樣

死白痴! 咁白痴最好絶子絶孫,唔好累港啦!
你攪錯咗.

D錢唔係張曉明, 係某位"善長人翁"架.

引用:
原帖由 Super1 於 2017-7-8 01:56 PM 發表
果D係 美國政治獻金吧,希魔上年選舉就收左近一百億

引用:
知到邊個比,用響邊就唔叫黑金

泛民果d唔知邊個比,唔知邊個收,唔知用響邊,就叫黑金

引用:

五毛點解睇唔到咁?
唔怪得 鄭松泰議員,要同港獨泛民扮 friend,而呃黃絲選票,佢真係冇講錯,全部都係白痴。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]