• 瀏覽: 3,542
  • 回覆: 43
+3
引用:
原帖由 三級警司 於 2017-6-28 10:14 PM 發表

蒙古海軍跟民主德國經濟部長一樣
亂講,人哋蒙古海軍係七武海之一

玻璃心
日日吹話蒙古國要回歸China

引用:
原帖由 ys92292 於 2017-6-28 12:54 PM 發表
八國聯軍重演
中國四處都敵人 可憐,蒙古國舉行總統大選 反中情緒高漲 ...
有本事同中國斷絕來往.

執左去

又創作新聞 雖然變返自僱姐都唔好亂作

引用:
原帖由 ys92292 於 28-6-2017 12:54 PM 發表
........ 因為總共三名總統候選人,全都捲入貪腐醜聞。此次蒙古總統大選3位候選人分別是蒙古人民黨現任黨主席恩赫包勒德、蒙古人民革命黨的鋼巴特爾以及民主黨的巴圖勒嘎。其中恩赫包勒德與巴圖勒嘎先後被指具中國血統,是半個中國人 .....
可能全部都係郭靖和華箏的私生子

引用:
原帖由 chaolininin 於 2017-6-28 01:55 PM 發表
外蒙人民時時都想回歸中國,起碼有飽飯吃
你試下去蒙古國大喊回歸中國,我睇怕你頭都被人切落,蒙古D新納綷最憎中國人

多得俄羅斯人呑並中國極大片土地,包括李白出生地,並分裂中國使外蒙獨立

反中是吸票利器,當然要反! 唔係咁都唔知嘛?

其實”有中國人血統“這句話好似有些問題。

如果移咗民去加拿大,生咗小朋友,你會唔會話個小朋友有加拿大血統?

引用:
原帖由 hkguy001 於 2017-6-28 01:13 PM 發表

外蒙古連接俄羅斯邊境幾乎只有動物 , 沒有人
所以需要北奔

引用:
原帖由 hkguy001 於 2017-6-28 01:00 PM 發表
蒙古國有資格反中? 咁叻點解唔封左關口, 禁止"外蒙古"人民前住中國"內蒙古"採購
比中國打到反唇就有

引用:
原帖由 毛理求屍 於 2017-6-28 11:06 PM 發表

你試下去蒙古國大喊回歸中國,我睇怕你頭都被人切落,蒙古D新納綷最憎中國人
M伯應該去接哩一份差事去做

引用:
原帖由 D74wongsikaumo 於 2017-6-28 01:24 PM 發表

毒果轉帖x班xx自從轉自僱之後,真係可悲,連蒙古D小國都攞嚟揾食!
自僱左冇5毛一帖咁多,所以佢哋乜都post

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]