• 瀏覽: 74,520
  • 回覆: 24
+2
幾時班無肯用醫管局高薪高層退位讓賢⋯⋯⋯

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
完全無工作能力唔好再霸住個位⋯⋯⋯香港醫療服務已經俾醫管局班高薪高層搞誇晒⋯⋯⋯

回歸20年點解無進步之餘⋯⋯⋯退步得甘冧快⋯⋯⋯

好很請班無肯用醫管局高薪高層快D退位讓賢⋯⋯⋯

今時今日香港醫療體系俾班醫管局完全無實質工作能力高薪高層搞誇了⋯⋯⋯乜班高層仲未貪夠玩夠⋯⋯⋯

政府醫療體系只會聘請搞搞陣員工⋯⋯⋯完全留唔住有經驗有愛心醫護人員⋯⋯⋯

香港醫療服務已經俾醫管局班高薪高層搞誇晒⋯⋯⋯嘅然完全無工作能力唔好再霸住個位⋯⋯⋯

引用:
原帖由 我愛獅子山下 於 2017-9-13 01:01 PM 發表
香港醫療服務已經俾醫管局班高薪高層搞誇晒⋯⋯⋯嘅然完全無工作能力唔好再霸住個位⋯⋯⋯
眼見好多資深有經驗有愛心儘責嘅醫護人員陸續辭職唔撈公立醫院覺得非常可惜⋯⋯⋯餘下絕大部分都係資歷經驗尚淺做又36唔做又36講事講非搞三搞四擦鞋了得機械式心態員工⋯⋯⋯其實係香港市民嘅不幸⋯⋯⋯

醫管局攬權嘅垃圾高薪高層又唔做野⋯⋯⋯無權有心搞好醫療體系嘅員工有心無力⋯⋯⋯今時今日醫管局班百佳高薪高層到底仲想玩乜久高學歷低智商閉門造車遊戲⋯⋯⋯

近幾年醫管局已經嗅名遠播⋯⋯⋯班高薪高層仲甘Q厚面皮霸住個位⋯⋯⋯

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]