• 瀏覽: 5,309
  • 回覆: 55
+2
引用:
原帖由 ss13297148ss 於 2017-6-28 01:54 PM 發表

你打份工姐,王丹同劉曉波及其他追求民主既人根本沒得罪過你!何必呢!
拉登,薩達姆,ISIS都冇得罪過我ka
黃絲就成日得罪我,咁我可以咒罵佢地啦ma?

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-6-28 02:18 PM 發表

呢d係你地支那人天性,只要係支那人,不論親共反共都係冇人性
有啲唔同,落背耳和平掌只有反共人仕獲得。

Isis都為左自己理想,
一生奉獻,
係唔係要歌頌Isis?

引用:
原帖由 ss13297148ss 於 2017-6-28 11:06 AM 發表
其實你打你既工讚到大陸宇宙最強都可以,冇必要去咒罵一個為自己理想奉獻一生最後積勞成疾甚至患末期癌症的人!

動物都有憐憫之心,更何況你哋係人!
今次同意,不應再談黎智英

NO dead, no use, DLLM go to hell la PK.

樓主幫嗰條漢奸講話,必有孽報

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-6-28 02:16 PM 發表
毛係冇理想架,更加唔明乜野係人性。
如果愚蠢都係人性,咁請恕我冇嘍…

電視都教你:學是學非,明辨是非!

你老哥嗰句“夏冰都有冰食”,好明顯係非啦!你仲唔認錯?

死唔認錯,係咪都係人性嘅一種?

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-6-28 02:21 PM 發表
樓主係咪想食支聯會條水幫劉嘵波眾籌呀,乞食就直接d喇
好啊!

最鍾意就係睇到日本人同支聯會狗鬥!!

樓主我支持你繼續狗鬥支聯會!!

話時話,如果樓主就係想眾籌,你做為日本人,肯出幾多先???

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-6-28 02:59 PM 發表

有啲唔同,落背耳和平掌只有反共人仕獲得。
你係咪想向Highbury 證明你係上等人,有人性???

引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-6-28 07:38 PM 發表

你係咪想向Highbury 證明你係上等人,有人性???
聽其言知其人。
無需誰證明誰是甚麼人。

引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-6-28 07:28 PM 發表

如果愚蠢都係人性,咁請恕我冇嘍…

電視都教你:學是學非,明辨是非!

你老哥嗰句“夏冰都有冰食”,好明顯係非啦!你仲唔認錯?

死唔認錯,係咪都係人性嘅一種?
你係冇,寫錯一個字,正常係會估到係邊一個字,囉嚟笑只代表你無法辦倒對方,唯有找個錯處來遮蔽醜態。
手民之誤,其實係冇乜好笑。

劉曉波受到國家培養博士畢業
但竟然終其一生做美狗漢奸!

因犯有【顛覆國家政權罪】
而被定罪判囚11年的罪犯…

我們還要為他歌功頌德?!
這是什么狗P思想啊!!!!

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-6-28 08:18 PM 發表

你係冇,寫錯一個字,正常係會估到係邊一個字,囉嚟笑只代表你無法辦倒對方,唯有找個錯處來遮蔽醜態。
手民之誤,其實係冇乜好笑。
啊…

正常會估到?

估唔估到,係我嘅事,寫唔寫錯,係你嘅事。

我估到,唔等於你可以寫錯,係咪先?錯就係錯,你點可以因為你寫錯,就要我去估呢?

所以,寫錯字,係你嘅錯。你唔認錯,仲要搵理由將你自己嘅錯變成係我嘅錯,仲滿口禮義廉恥……你竟然可以咁樣為你自己嘅過錯開脫,遮蔽你嘅醜態,真係好勁!

滿口仁義道德之徒,竟然恥於認錯,呢啲係咪人性嘅醜陋先?

哪……你又寫錯字啦…手民之誤???咩嚟㗎?

嘿嘿………真的是“夏蟲不可語冰”也!!!

我既理想係強姦樓主家中所有女性生物一百次

最後我因此而染上一身性病

樓主請俾掌聲我

引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-6-28 09:59 PM 發表

啊…

正常會估到?

估唔估到,係我嘅事,寫唔寫錯,係你嘅事。

我估到,唔等於你可以寫錯,係咪先?錯就係錯,你點可以因為你寫錯,就要我去估呢?

所以,寫錯字,係你嘅錯。你唔認錯,仲要搵理由將 ...
我咪講咗手民之誤囉。你唔識解呀?
叫你估吓,就叫滿口仁義道德呀。唔該你講個理由嚟聽吓。
你揾野嚟講啦!
你可苦自暴其醜呢!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]