• 瀏覽: 6,335
  • 回覆: 65
+2
引用:
原帖由 ss13297148ss 於 2017-6-27 07:27 AM 發表
西班牙查獲多名中國偷渡客。

《每日郵報》2016年02月28日11:33西班牙警方日前與英國、法國及義大利的執法部門合作,破獲一個人蛇組織,逮捕逾100名中國人,他們被控協助大批中國人偷渡前往歐洲多國。西班牙警方 ...
乜唔係墨西哥人偷渡過美國最多咩?

原來大陸先係最大偷度國
明白

好老實, 樓主咁既問題, 只反映自己冇腦同小見識

機會只會留俾有用既人

國恥!

咁又真係唔合理

真係仲係好多

左膠只會貶低神州大陸,
左膠點會宣傳神州大陸大把機會一片繁榮?

好明顯樓主講的是偽命題。

引用:
原帖由 Jesonboan 於 2017-6-27 10:33 PM 發表
偷渡每個國家都有D吧,用這個來黑自己的祖國,不好D吧,要用發展的眼光去看待事物。
又係用呢啲咁嘅籍口,大陸人偷渡去嘅國家,有冇人偷渡去大陸。
唔好講啲連自己都唔信嘅大話啦!
大陸如果你無人脈或手段,一般人係揾唔到幾多錢,仲要比老板壓榨。唔似得外國就算平民都有穩定嘅收入。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-6-30 02:16 PM 發表

又係用呢啲咁嘅籍口,大陸人偷渡去嘅國家,有冇人偷渡去大陸。
唔好講啲連自己都唔信嘅大話啦!
大陸如果你無人脈或手段,一般人係揾唔到幾多錢,仲要比老板壓榨。唔似得外國 ...
你可能唔知, 亦冇好多國家嘅人偷渡去大陸揾食.
中國或者比上不足, 但比下有餘咁啦.

中國一年有過億人次出外去全世界旅遊, 唔單止消費能力最強, 仲絕大絕大部份人都會自動返歸中國.
唔似得有尐精神上當自己係鬼佬嘅假西黃 C, 主人返咗祖家賴低佢地, 但佢地冇能力返去, 留喺 <<中國香港特別行政區>> 喱度痛苦哀鳴 . . . .

因為大陸都好多好似樓主咁樣既 垃圾WC, 有幾多機會都無用

但內地人比你地垃圾好既地方系, 一地夠勇去偷渡,你地班垃圾死都離開中國香港!

扑街 反中WC, 快D死離中國香港,今生不做中國人啦,能樣

放心,移民歐美既黃畜好快比激進穆斯林炸成碎片

大陸有幾多人被疆獨斬死?

引用:
原帖由 SilverHaze 於 2017-6-30 02:41 PM 發表

你可能唔知, 亦冇好多國家嘅人偷渡去大陸揾食.
中國或者比上不足, 但比下有餘咁啦.

中國一年有過億人次出外去全世界旅遊, 唔單止消費能力最強, 仲絕大絕大部份人都會自動返歸中國.
唔似得有尐精神上當 ...
你唔明唔人講乜呀。
果啲外國人係名正言順入境打工同做生意呀。唔係做黑工。
事實就係事實,只係你共奴死撐。
咁多大陸人偷渡去外國做黑工為乜呀!

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-6-30 08:04 PM 發表

你唔明唔人講乜呀。
果啲外國人係名正言順入境打工同做生意呀。唔係做黑工。
事實就係事實,只係你共奴死撐。
咁多大陸人偷渡去外國做黑工為乜呀!
某啲人強國任何問題都以「13億嘅極少數」作藉口,但係同時唔會解釋點解印度13億好似比較少負面新聞。

偷渡,無論咩國,全部拉去勞改。最憎呢d賊。美國人點解對賊咁好

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]