• 瀏覽: 15,957
  • 回覆: 121
  • 追帖: 1
+6
黑客組織進入 Nasa 睇咗機密資料 !
終於都要講出來了 ! 你準備好未 ?

美國太空總署(NASA)早前公布,利用望遠鏡發現約10個與地球相似的星球。國際黑客組織「無名氏」日前發放影片,指NASA可能很快便會宣布「找到外星生物的證據」。 

無名氏指,NASA科學任務理事會(SMD)總監蘇布琴(Thomas Zurbuchen)早前在會議上稱:「我們的文明即將在宇宙中發現外星生物的證據。」這將會人類史無前例的大發現。 

無名氏甚至警告觀眾不要掉以輕心,指NASA不是要公布發現微生物狀態的外星生命,而是準備與政府發表共同聲明,宣布發現擁有高科技文明的外星人,部分甚至曾派飛船到地球。不過,不少人認為無名氏的說法毫無根據,純屬猜測。 

新聞來源連結:

http://hk.on.cc/int/bkn/cnt/news ... 0626_17011_001.html

我終於被人類發現了

外星人尋求普托哥車

吾信有外星人到過地球
如果有, 以佢地既科技, 地球人一早做晒奴隸. 就好似大航海時候, 歐洲列強四處強搶資源, 捉黑人做奴隸.

港女係火星人, 全地球都知啦, 駛乜搞咁多嘢喎

香港早就有外星人,那人便是黃X瘋

引用:
原帖由 熱鬥老馬 於 2017-6-26 02:29 PM 發表
吾信有外星人到過地球
如果有, 以佢地既科技, 地球人一早做晒奴隸. 就好似大航海時候, 歐洲列強四處強搶資源, 捉黑人做奴隸.
又未必,當年鄭和下西洋,只是做貿易,顯大國之威,是文明之邦。

你望都要望來的外星人要好似中國人咁,唔係等做奴隸啦。

羅茲威爾...外星人 ??

其實宇宙咁大會唔會淨偽得人類?

引用:
原帖由 信一1219 於 2017-6-26 14:38 發表
這隻頂多是隻妖,有甚麼資格做外星人

引用:
原帖由 信一1219 於 2017-6-26 02:38 PM 發表
我都覺得似,你睇佢個樣咁與眾不同又成9日去佢老美嗰度擦佢老美就知

知道又有咩用!我地都去唔到!而且第二個星球一早就知道有地球,但佢好似冇乜滋擾過我地普羅大眾啵!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]