• 瀏覽: 18,243
  • 回覆: 157
  • 追帖: 2
+4
引用:
原帖由 曹木各 於 2017-6-26 12:16 PM 發表
http://static.apple.appledaily.com.hk/images/e-paper/vdo/20170625/720pix/1498402081_dbe2.jpg

事發於上周五(23日),穿黃裙的女子坐在副駕駛座,車門打開,白衣男子強拉女子下車。該女子發出尖叫喊聲, ...
兩張做假相、之後任你老作,我整1000張都得啦

引用:
原帖由 vvoy 於 2017-6-26 12:33 PM 發表
毒果沒有記者
只有轉貼員
今次轉貼網上新聞
個個做老細。
你地班打工仔就唔好酸啦

引用:
原帖由 ttyiu 於 2017-6-26 05:22 PM 發表

剪剪貼貼,駛鬼小學生咩,弱智都勝任有餘啦...
x 2

引用:
原帖由 refugee 於 2017-6-26 12:37 PM 發表
好想知成件事係點,不過費事 CLICK 蘋果連結
大陸論壇話個女人勾引佢親細佬三年仲要有左依個BB

引用:
原帖由 kitwo 於 2017-6-26 12:34 PM 發表
香港人無幫手, 都系凈系識拍片。
香港?
我睇落似大陸或其他左軚地區

毒果阿毒果,吾好凈係copy and paste. 料要自己搵

引用:
原帖由 C09088 於 2017-6-26 12:40 PM 發表
大家齊心向毒果link說不
支持

副座右邊, 呢架都唔係香港車

引用:
原帖由 C09088 於 2017-6-26 12:40 PM 發表
大家齊心向毒果link說不
企硬!睇毒果衰硬

如果張相咁樣睇呢?

附件

1498402081_dbe2.jpg(31.31 KB)

影幾張假動作相就呃到咁多人?毒果作新聞好嘢!

引用:
原帖由 曹木各 於 2017-6-26 12:16 PM 發表
http://static.apple.appledaily.com.hk/images/e-paper/vdo/20170625/720pix/1498402081_dbe2.jpg

事發於上周五(23日),穿黃裙的女子坐在副駕駛座,車門打開,白衣男子強拉女子下車。該女子發出尖叫喊聲, ...
大陸當係香港, 俾1毛你都嫌多, 養呢D低質轉貼員, 毒果真係想唔執都唔得

引用:
原帖由 kitwo 於 2017-6-26 12:34 PM 發表
香港人無幫手, 都系凈系識拍片。
廣東呀,你識唔識字架

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]