• 瀏覽: 12,794
  • 回覆: 165
  • 追帖: 1
+2
重判,殺一儆百。
還我寧靜香港!

畀人捉到咪大方承認囉,又唔係乜嘢醜事,做得出但又怕認最無用

引用:
原帖由 lckis 於 2017-6-25 17:23 發表
【「佔中」判刑過輕導致暴力升級】

城市大學法律學院副教授梁美芬亦稱,法庭對在佔領運動期間犯事的人判刑過輕,令年輕人覺得「社會上有人怕咗佢哋」,犯事亦不用付上太大的代價,是導致本港激進示威者漸趨暴 ...
宋立功講得啱,香討黃絲一能樣,成日去投訴版投訴,搞到以為惡版主就怕佐佢地。

黃絲狗特質敢做唔敢認!!廢柴之王

引用:
原帖由 sohotabc 於 2017-6-25 04:06 PM 發表

d官佔中唔重判玩大咗個膽
佔中的參與者好多都係法律界的人,明顯是有計劃性的包庇犯罪分子,家陣人大同你來硬的,你亂判我就來釋法教你點判

引用:
原帖由 瘋狂樂曲 於 2017-6-25 17:33 發表

所以呢啲官必須要佢哋
假髮不保丟官職
啱!炒能佐D唔正常又黃色嘅狗官就一天光晒。

任剪J 果D蠢Hi掟磚隊友真係on99

引用:
原帖由 lckis 於 2017-6-25 03:54 PM 發表

查閱霍的手提電話時,則發現他於大年初二清晨六時五十二分發出WhatsApp錄音,內容有「玩火,你……都可出嚟MK」、「大家一齊玩,你係度掟X差佬,唔知幾好玩」、「攞石頭……啲乜X掟X差佬」。

同晚較早時截查霍的警 ...
".......犯民唔同暴力切割,等如自掘墳墓。"

犯民就係呢20年陪養“暴力反政府“,佢地點“切割“都不洗清自己罪行,佢地亦不利用“切割“自身於道外,永遠隨身。

唔L 係佢地啊爺洗收緊政策,亦都唔會主動“釋法“,中港兩地市民唔會咁多炒鬧。

滅L 左犯民邪教就等於呢個世界無美國暴力戰爭,世界就和平,人人安樂。

佢地極其量只係掉專。送把槍佢我唸連掂都唔敢掂。學咩人講抗爭?

引用:
原帖由 BillyWonghkgz 於 2017-6-25 05:31 PM 發表

其實一開始話被拘捕有髮劣援助先令班暴徒放大個膽去做,應該拉哂班主謀!
法律援助

免費搵律師   喂:你好想搵邊位律師

引用:
原帖由 yctbmcl 於 2017-6-25 06:02 PM 發表
香討幾個毒果轉貼員都有責任。
有責任,但係會不負責任

引用:
原帖由 tommychau007 於 2017-6-25 06:09 PM 發表
畀人捉到咪大方承認囉,又唔係乜嘢醜事,做得出但又怕認最無用
係醜事:白痴冇腦

引用:
原帖由 lckis 於 2017-6-25 03:56 PM 發表
黎棟國表示,傷得最重的是一名警民關係組警長,「佢長期做警民關係工作,接觸好多青少年」,黎曾探望該警員,「佢第一句同我講康復之後,一定會重新投入工作,繼續接觸、扶助年輕人。」黎坦言,警務人員除執法外,背後有更崇高理想,「使到香港下一代能夠為社會建設,持續發展美好家園 ...
黃絲口中的 "黑警" , 估唔到真係咁黑, 係黑仔到好心無好報, 俾d年輕人 "黑警" "黑警" 叫得幾有型有格

仲唔證據碓狀。

引用:
原帖由 lckis 於 2017-6-25 04:10 PM 發表

「佢長期做警民關係工作,接觸好多青少年」,黎曾探望該警員,「佢第一句同我講康復之後,一定會重新投入工作,繼續接觸、扶助年輕人。」

廢青慚唔慚愧?
唔會慚愧,因為咩都係人地錯,佢(地)一定啱曬,佢(地)就係公義。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]