• 瀏覽: 15,113
  • 回覆: 105
  • 追帖: 1
+10
引用:
原帖由 cxa343 於 2017-6-25 03:35 PM 發表

所以,而家係2017

Samsung S8雄霸世界的年代!

梗係信Google map!
成日Samsung S8,點解唔講自己用緊Sony呀!

幾歲呀,唔係唔知旅遊書介紹嘅係廣告嚟,咁都盡信!!
而且宜家資訊發達,上網搵資料作對正都係必然啦,仲盡信書!!
淨係得香港人買旅行書?Lonely Planet 咩嚟㗎? Mook 咩嚟㗎?只係宜家香港好多人都選擇自遊行,唔想再跟團去趕景點啫。

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2017-6-25 11:47 AM 發表
出本書唔洗好多成本遮

你又出一本睇下囉!

陶小子讀屎片,有料使撚死嚟香港申請香港身份證打工揾兩餐糊口咩,快 d 死返祖家做乞兒!

引用:
原帖由 三級警司 於 2017-6-25 11:26 AM 發表
為什麼幾乎沒有印度的旅遊書?
度拜都冇

英犬出書

引用:
原帖由 仙劍奇俠傳 於 2017-6-25 11:07 AM 發表
旅遊書銷量創佳績,但當讀者跟著書本去旅行,中伏情況同樣出色。《蘋果》綜合旅遊書4大伏位,錯地址、錯交...

http://static.apple.appledaily.com.hk/images/e-paper/vdo/20170624/720pix/1498315666_6752.jpg
...
信財紙,聽食屎

引用:
原帖由 JK仔 於 2017-6-25 05:27 PM 發表
睇黎偽才子就快推出旅遊著作
大家記住喎, 佢只係會講 "自己早已脫離Tourist(遊客),成為Traveler(旅行者),著重旅行時的心靈感受", 佢係" 唔會講過去中國嗰程船幾多錢,亦都無講皇帝嗰 ...
第一身演繹夜遊九龍塘,扮演木乃伊體驗法老王偷食驚險之旅

引用:
原帖由 ccl957 於 2017-6-25 12:25 PM 發表
呢個仆街做唔成英國人就日日死響度靠抽水同閙中國搵食,叫佢死開啦
轉咗啦

引用:
原帖由 仙劍奇俠傳 於 2017-6-25 11:07 AM 發表
旅遊書銷量創佳績,但當讀者跟著書本去旅行,中伏情況同樣出色。《蘋果》綜合旅遊書4大伏位,錯地址、錯交...

http://static.apple.appledaily.com.hk/images/e-paper/vdo/20170624/720pix/1498315666_6752.jpg
...
九龍塘劏房

只要正苦立例,單位不能大過 50呎,仲多人去旅館行…………

引用:
原帖由 freemind1 於 2017-6-25 11:30 AM 發表
我又抽水,証明香港經濟好好,大把人有閒錢旅遊

上網揾資料吧.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]