• 瀏覽: 5,062
  • 回覆: 39
+5
大陸同肯尼亞宇宙最強!

知道原因嗎五毛?

原因大陸人私隱權一文不值,大陸既法律保障同肯尼亞差吾多!

香港人同歐美日韓發達地區要玩電子支付二十年前就玩到啦!

附件

IMG_9649.PNG(331.68 KB)

香港人現在所有的權利公民權(大陸人眼裡的特殊權),其實97年[回歸]之前就擁有,是香港人自己經過多年不懈的努力,抗爭而取得的,並非97年後誰或者誰恩賜的,是大陸政府與香港民眾以及國際社會之間的一份莊嚴契約
叮囑五$藍$民建工聯再無恥亦别再繼續出賣自己權利啦
不管你自覺還是不自覺,樂意還是不樂意,大數據正以空前的速度和規模滲透到人類社會生活的方方面面,它在一定程度上已經和正在改變人們觀察、認識、思考乃至生存與發展的方式。

引用:
原帖由 ss13297148ss 於 2017-6-25 12:42 AM 發表
大陸同肯尼亞宇宙最強!

知道原因嗎五毛?

香港人同歐美日韓發達地區要玩電子支付二十年前就 ...
windows私隱度都好低,你又用?

大陸有明文法律對判錯案法官作出處罰
香港有冇?

香港好多法律比大陸還差
只不過好多人睇唔到

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2017-6-25 09:39 發表
大陸有明文法律對判錯案法官作出處罰
香港有冇?

香港好多法律比大陸還差
只不過好多人睇唔到
同意,
判決忠于黨,一定不會錯。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2017-6-25 09:48 發表

同意,
判決忠于黨,一定不會錯。
啱既,香港法官判決忠於保守黨/工黨,一定唔會錯

所以香港冇處罰失職法官的法律

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2017-6-25 09:51 發表

啱既,香港法官判決忠於保守黨/工黨,一定唔會錯

所以香港冇處罰失職法官的法律
回歸都二十年,原來,
還有人用呢種"外國留下嘅炸彈"論調。

某國政府即使再厚顏,
都放棄了這種"錯過於人"的講法。

因為,他們再無恥,
都受不了那麼無虞嘅說辭。

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2017-6-25 05:36 AM 發表

windows私隱度都好低,你又用?
人地用iphone,iphone呀!

引用:
原帖由 直線國國王 於 2017-6-25 05:08 AM 發表
不管你自覺還是不自覺,樂意還是不樂意,大數據正以空前的速度和規模滲透到人類社會生活的方方面面,它在一定程度上已經和正在改變人們觀察、認識、思考乃至生存與發展的方式。
同中國不重視個人私隱有咩關係?

引用:
原帖由 ss13297148ss 於 2017-6-25 12:42 AM 發表
大陸同肯尼亞宇宙最強!

知道原因嗎五毛?

香港人同歐美日韓發達地區要玩電子支付二十年前就 ...
八達通,購物儲分卡少拿你的個人資料嗎?

咁用信用咭又如何呢?

引用:
原帖由 cosisi 於 2017-6-25 05:04 PM 發表

同中國不重視個人私隱有咩關係?
如果你在向我請教便要有向人請教的態度。

唔嘗試,唔進步。

外國D 信用卡係乜野事你又知唔知.

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2017-6-25 05:02 PM 發表

人地用iphone,iphone呀!
iPhone有中情局專用後門程式😆😆

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]