• 瀏覽: 13,004
  • 回覆: 44
所以,正正證明了港英奴口中說愛英國,但屁股卻坐在中國香港,是虛偽的無恥之徒。
即不忠于英國也不忠于中國,是為人渣!

快速啦!係就…
重喺度賴死!

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-6-24 09:16 PM 發表
http://travel.ulifestyle.com.hk/DetailNews.php?id=ADgRYREtA3MMLw&p=1
從 2006 年所修訂嘅 BNO,裏面清楚講 BNO 持有人如果連續逗留英國 5 年,5 年內唔超過 450 日離開英國,BNO 便可 upgrade BC(British Citi ...
日日用bno打飛機……

其實,樓主你有冇(攞過)bno,我都好懷疑……香港太多新移民扮本土

有錢或者有人請咪得咯。。。。大陸身份證都得!

關BNO咩事

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2017-6-25 03:45 AM 發表
樓主唔怕, 無 BNO 都入到藉. 條件一樣都係合法居留五年, 唔可以離開英國本土 450 日, 另最近一年內唔可以離開超過 90 日.

唔好比樓上嚇親. BNO 唔係好重要架jar. 無你識英文咁重要架.
原來有冇 BNO 都係一樣條件,難為佢哋揸住本廢物當執到寶。

引用:
原帖由 wkngtw 於 2017-6-25 12:03 PM 發表

原來有冇 BNO 都係一樣條件,難為佢哋揸住本廢物當執到寶。
無 BNO 你一定要識英文... 所以有 BNO 都有些少優勢架

買定花生

引用:
原帖由 robin09 於 2017-6-25 08:59 AM 發表
所以,正正證明了港英奴口中說愛英國,但屁股卻坐在中國香港,是虛偽的無恥之徒。
即不忠于英國也不忠于中國,是為人渣!
大陸亦有唔少外奴,口中愛黨愛國,屁股坐在大陸,手上卻有外國PASSPORT,或拼命搞出國,不忠於黨和國的虛偽無恥之徒,視為下賤的人渣!

網上好多九毛,散播謠言,千其吾好信。

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2017-6-25 12:15 發表

無 BNO 你一定要識英文... 所以有 BNO 都有些少優勢架
但聯合王國解體在即,只要新政府宣佈,所有由舊前聯合王國發出的BNO護照一律不予承認,即日起全部作廢,到時…………

BNO持有人如果連續逗留英國 5 年,入到英國同留到5年先講啦?咁在你主子國度,有BNO留到有特赦都攞到緑咭,所以話BNO萬歲!

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2017-6-25 05:33 PM 發表

但聯合王國解體在即,只要新政府宣佈,所有由舊前聯合王國發出的BNO護照一律不予承認,即日起全部作廢,到時…………
都講過仲有巴布亞新幾內亞...

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2017-6-25 18:02 發表

都講過仲有巴布亞新幾內亞...
嗰度好似仲有食人族…………

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2017-6-25 06:03 PM 發表

嗰度好似仲有食人族…………
作為一個忠心既女王臣民, 食人族都驚? 拎 BNO 果時要向女王效忠架, 唔通只係搵女王過橋架.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]