• 瀏覽: 26,432
  • 回覆: 247
  • 追帖: 2
+4
無李鴻章無殖民無中國人身份問題無港獨, 偏偏有佢就出晒來, 你話佢係咪死十次都唔夠?

傷感無奈? 做人做到佢咁真係痛苦

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2017-6-20 11:36 PM 發表
傷感無奈? 做人做到佢咁真係痛苦
佢咁痛苦,
不如死咗佢算啦

引用:
原帖由 嫖-俠 於 2017-6-20 07:19 PM 發表
你還好意思提李鴻章?唔打撚死你已經算好啦。
真係無言了,讀咁多書嘅人竟可以如此無恥!

李賊真係應該挖佢出嚟再死過!

引用:
原帖由 behappy1997 於 2017-6-20 09:49 PM 發表
既然他用李鴻章的後入名義跳出來說話就必須承擔李鴻章禍國的撻伐。

引用:
原帖由 behappy1997 於 2017-6-20 09:49 PM 發表
既然他用李鴻章的後入名義跳出來說話就必須承擔李鴻章禍國的撻伐。
正確

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-6-20 07:08 PM 發表
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20170620/56849719
李鴻章1898年代表清朝簽訂《展拓香港界址專條》,租借新界予英國99年,種下香港97後前途問題的遠因。1997年6月30日晚,李道瑜坐在CNN香港的辦公室, ...
蘋果真係應該快脆執Q咗佢。報呢啲嘢,垃圾到呢!

來得正好,
正想找賣國賊後人吊。

引用:
原帖由 狂人甲 於 2017-6-20 07:28 PM 發表
李鴻章一個大貪官,表面搞洋務,實際幫自己開財路,最後洋務運動搞到一塌糊塗,清亡佢絕對有責任!!

不過呢個世界,真係冇天理,修橋補路無屍骸,殺人放火金腰帶,清末重臣,佢都算福澤子孫,留下巨大財富!!
你地唔好抺黑佢,國家都幚佢平反左,佢係一個有現代思維有能力有承擔甘願背黑名唔怕比人話的愛國好人,救了中國免遭列強瓜分滅國。

得閒睇下當年為紀念新中國成立而由國家電視台拍「走向共和」電視劇啦,入面有講八國聯軍打入北京,佢點樣非常時期用非常談判手法保住中國免遭列強瓜分滅國。

阿祖先剩落咁多錢俾我我仲會鬧佢咩,係佢立場李鴻章唔係賣國賊係冇錯既

你唔會鐘意中國係一個問題,但香港係中國既一個地區,呢個係無法更改既事實,你係一個香港人,但同時你都係國人

引用:
原帖由 chokman3 於 2017-6-21 12:43 AM 發表
阿祖先剩落咁多錢俾我我仲會鬧佢咩,係佢立場李鴻章唔係賣國賊係冇錯既
吓,大地主響土改時候乜都冇剩,佢後人唔傷心就假,當然唔想做你老母中國人。

c 不貪還當官來幹啥 n
p 泥碼之吧過屌毛唷 y

即係廢柴後代

最L討厭果D掛祖先名字招搖撞騙個仆街冚家鏟。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]