• 瀏覽: 7,896
  • 回覆: 87
引用:
原帖由 dmcgory 於 2017-6-16 09:02 PM 發表
民主自由是爭取得來的, 並不是由屠夫政權賜與的

ChiNa 奴隸們再喪盡天良,再下賤亦不會 得到 民主自由

而最重要的是, 由於幾千年奴性的緣故, 奴隸只需要主人, 而不需要自主。
錯唔晒

不過要爭取,就係要搞革命,就要打返泥

成立佐聾屍自慰軍未?

要唔要我捐2條過你買頭盔?

引用:
原帖由 dmcgory 於 2017-6-16 09:48 PM 發表

對香港人來說, 邪惡的共慘黨是 大敵, 但更大 的敵人其實 是 奴性

只要 奴性一日 不除, 即使打到了共慘黨這個屠夫, 還是會有另一個屠夫

要是七百萬港人的 奴性盡除, 那共慘黨亦無法再在香港作 ...
傷趕最大敵人係怕死先真

嗱嗱聲組織10萬黃屍攻入老解軍營

最多咪死一半

咁樣死過三五次,中央可以能考慮俾傷趕毒立

引用:
原帖由 lckis 於 2017-6-16 10:10 PM 發表

嗱,你要以身作則示範點樣去除奴性喇!你去上訪啦,去制裁啦!成功咗,D人就會清醒㗎喇!快D去喇!
上訪都係奴性既表現

唔啱就打先係自己作主

引用:
原帖由 andrewidv 於 2017-6-17 10:03 AM 發表

香港算係好自由,
自由到......迫到你連廣府話和繁體字都唔想要,幾free....
臭港要獨立,第一要發明臭港話,臭港字,吾好用別國文字語言,要以韓國日本甘有骨氣,等緊臭港人的新文字語言。加油!臭港。

引用:
原帖由 dmcgory 於 2017-6-16 11:14 PM 發表

ChiNa奴隸的盲點在於以為所有紛爭都要暴力解決, 以為統治者就可以有權隨意殘害民眾

只要驅除基因內的奴性,善用 彭督留給港人的選票, 齊心護港, 共慘屠夫政權也是無可奈何的!
老解就係拳頭在近

打到你仆街冚家剷

你去邊求神泥懲治老解?

引用:
原帖由 dmcgory 於 2017-6-16 11:14 PM 發表

ChiNa奴隸的盲點在於以為所有紛爭都要暴力解決, 以為統治者就可以有權隨意殘害民眾

只要驅除基因內的奴性,善用 彭督留給港人的選票, 齊心護港, 共慘屠夫政權也是無可奈何的!
係囉,選票好有用㗎,選梁游既選票最有用㗎!選鄭屎既人最有用㗎!多D梁游鄭屎,中共就會怕咗你㗎喇!革命就會成功喇!你繼續支持鄭屎啦!

引用:
原帖由 三少爺 於 2017-6-17 07:57 AM 發表
千萬不要有民主哦。
同意,太多黃絲蠢人,不宜有民主

引用:
原帖由 andrewidv 於 2017-6-17 10:03 AM 發表

香港算係好自由,
自由到......迫到你連廣府話和繁體字都唔想要,幾free....
係囉,好多人迫你㗎!唔准用廣府話同繁體字㗎,如果唔係會迫死你㗎!小心啊!會拉去坐監㗎!好迫啊!

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2017-6-17 11:07 AM 發表

上訪都係奴性既表現

唔啱就打先係自己作主
唔得㗎,有人話唔支持暴力㗎!有人話要法律制裁中共㗎!又話靠選票就會打贏中共㗎喇!好勁啊!佢要努力啊!

引用:
原帖由 lckis 於 2017-6-16 11:19 PM 發表

好多仲會後悔當年做錯決定,犧牲咗事業財富,回流仲要畀舊下屬騎住,心理會唔平衡:一方面好憎中共,唔願意接受中國崛起,另一方面又唔抵得香港人好景過佢,於是豪賭一舖真普選,輸咗就鬆人。弊在呢場豪賭係唔會 ...
最重要係佢地唔駛負責,有咩事就鬆人。有啲人仲愚蠢,以為用乜嘢「奴隸」為名就可以用激將法,其實只有儍瓜先至會咁講,因為只有儍瓜先至唔知奴隸係乜囉。不過咁,咁白痴的說詞係要白痴才會說得出,原來奴隸係可以移民,可以去旅行,仲可以自己買樓,你話這種是不是奴隸?連奴隸係乜都唔知就拿來亂咁用,可見這些人的智商有多低。

當然,自有自卑感太大的人,才會想用貶低別人的用詞來抬高自己,對這些人來說真是太可憐了。

你唔問上大人話的要東西, 上大人會自動比你!!
依啲人多數是白痴,或成發白日夢!!!!!
他的邏輯非常幼稚

你地無問上大人攞言論自由....你地今天有味丫????

引用:
原帖由 強烈風暴 於 2017-6-17 01:08 PM 發表
他的邏輯非常幼稚
"問"只可以 拍檯拍凳咁叫"我要珍寶珠"??
"我想要多D豉油? 有無得傾? 我加錢都得喎?"
咁會唔會更可行?

引用:
原帖由 galileo2013 於 2017-6-17 12:47 PM 發表

最重要係佢地唔駛負責,有咩事就鬆人。有啲人仲愚蠢,以為用乜嘢「奴隸」為名就可以用激將法,其實只有儍瓜先至會咁講,因為只有儍瓜先至唔知奴隸係乜囉。不過咁,咁白痴的說詞係要白痴 ...
呢D白痴說話只有白痴至會信。但係估唔到真係有好多白痴黃絲會信!

引用:
原帖由 強烈風暴 於 2017-6-17 01:08 PM 發表
他的邏輯非常幼稚
嗱,鄭屎話黃絲至係白痴啊!你要團結黃絲白痴啊!鄭屎既說話唔好擺上心啊!繼續支持佢啊!