• 瀏覽: 7,894
  • 回覆: 87
係人都知,同中共交手,冇可能同佢鬥硬,你越硬佢只會越緊。

香港人想有多D民主自由,一定要令中共信任你。要證明畀中共睇,你唔會亂嚟,唔會反共,唔會獨立。

點知黃絲犯民真係咁白痴,又佔中又旺暴又反共又港獨,硬撼佢政權,挑戰佢底線!結果搞到民主自由既空間更加收緊,正式係累街坊!

班蠢人而家仍然對港獨死心不息,只係轉咗玩法:

1. 將港獨改名
      如:本土、自決。然後話自己反對港獨

2. 話港獨唔會成功,所以唔駛理
      等於話牙痛唔會死人,所以唔駛醫。搞港獨好難會成功,但會破壞社會,玩死香港。香港人咁就畀班白痴蠢人玩死!

金魚佬……

歷史記錄~中共無誠信。
對它別幻想好了!

你唔問上大人話的要東西, 上大人會自動比你!!
依啲人多數是白痴,或成發白日夢!!!!!
他的邏輯非常幼稚

引用:
原帖由 20168 於 2017-6-16 06:36 PM 發表
金魚佬……
嗱,鄭屎笑黃絲係白痴,你唔駛擺上心㗎!佢都係講真話唱啫,你繼續支持佢同犯民啦!支持佢地就會有真普選㗎喇!真普選偉大!

引用:
原帖由 20168 於 2017-6-16 06:42 PM 發表
歷史記錄~中共無誠信。
對它別幻想好了!
嗱,中共好邪惡㗎!你要繼續支持犯民反共,咁中共就會畀民主自由你㗎喇!反共會成功㗎!港獨唔係蠢㗎!真普選天堂在望喇!

引用:
原帖由 強烈風暴 於 2017-6-16 06:44 PM 發表
你唔問上大人話的要東西, 上大人會自動比你!!
依啲人多數是白痴,或成發白日夢!!!!!
他的邏輯非常幼稚
嗱,你唔止要問㗎!你要支持犯民反共至得㗎!要搞港獨至得㗎!反共會成功㗎,港獨唔係蠢㗎!黃絲唔係白痴㗎!真普選天堂在望喇!

引用:
原帖由 邊際流星 於 2017-6-16 06:45 PM 發表

150年都不給你
真誠信

真對殖民奴好
白痴黃絲以為挑戰中共就會有多D民主自由,結果連原本有既都冇埋

攪到畜主
即刻反面。
無信用誰信任~完。

引用:
原帖由 20168 於 2017-6-16 07:26 PM 發表
攪到畜主
即刻反面。
無信用誰信任~完。
係啊,中共好衰㗎!你要支持犯民挑戰中共,中共就會畀民主你㗎喇!搞港獨唔係蠢㗎,會成功㗎!鄭屎同犯民冇呃你㗎!

引用:
原帖由 lckis 於 2017-6-16 06:33 PM 發表
係人都知,同中共交手,冇可能同佢鬥硬,你越硬佢只會越緊。

香港人想有多D民主自由,一定要令中共信任你。要證明畀中共睇,你唔會亂嚟,唔會反共,唔會獨立。

點知黃絲犯民真係咁白痴,又佔中又旺暴又反共又港 ...
唔止要多D民主自由首先要中共信任你 , 就連地產霸權都係要中共出手先幫到市民 !

事實係非常諷刺 ! 佢地成日話香港俾地產霸權玩晒 , 但偏偏真正可以幫佢地的就係中共 , 但佢地又當正殺父仇人咁 !

地產霸權最怕就係中共 , 根本佢地絕對唔會離開香港 , 因為世上再冇任何地方可以俾佢地為所欲為 !

睇吓海航高價買地但原來只係做員工宿舍 ! 呢啲中資集團萬萬唔敢在香港賣貴樓搞到香港民怨 ! ( 呢啲政治因素竟然有好多人唔知 )

引用:
原帖由 supremeabc 於 2017-6-16 08:48 PM 發表

唔止要多D民主自由首先要中共信任你 , 就連地產霸權都係要中共出手先幫到市民 !

事實係非常諷刺 ! 佢地成日話香港俾地產霸權玩晒 , 但偏偏真正可以幫佢地的就係中共 , 但佢地又當正殺父仇人咁 !

地產霸權最 ...
冇辦法,黃絲戴咗仇中既有色眼鏡,乜野都變咗陰謀論

引用:
原帖由 dmcgory 於 2017-6-16 09:02 PM 發表
民主自由是爭取得來的, 並不是由屠夫政權賜與的

ChiNa 奴隸們再喪盡天良,再下賤亦不會 得到 民主自由

而最重要的是, 由於幾千年奴性的緣故, 奴隸只需要主人, 而不需要自主。
嗱,中共好衰㗎!咁你快D去法律制裁佢喇!去啦!制裁咗就會有民主自由㗎喇!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]