• 瀏覽: 9,311
  • 回覆: 138
+8
李大狀97前都上過北京開會,而毒果老闆都在大6住過,佢地係咪龍門飄移

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2017-6-16 07:10 AM 發表
毒果作者真係...DLLM..垃圾
文垃大圾加埋都無人地賣紙咁多,雖然我都唔睇佢,當參考

引用:
原帖由 duh! 於 2017-6-16 07:04 AM 發表
建制派聯署譴責3位民主派議員,指摘他們周一赴台出席富台獨意識的「台灣國會關注香港民主連線」成立典禮,...

http://static.apple.nextmedia.co ... 1497538669_b607.jpg

淫賤聯全 ...
狗急跳牆,
羅37、基佬全、病君滴、痴瘋……跟台毒議員勾勾搭搭,
彼此在台灣私會密約大談香「港獨」有「前途」問題,
以佢地背景及所涉敏感議題,
呢幾件蛋散已完隨時會被DQ?
或者在下次吮炬時被排拒門外?
毒果作者妄想將事件對呢幾件暗毒已完所做成之打擊力淡化,
竟然衰到將建制派正明正大跟台灣「正常」交流……魚目混珠撈埋一齊講,
證明呢幾件暗毒蛋散已完與台毒力量勾結之嚴重性,
呢幾件暗毒柒出港台……後果有排煩!

政治本來就是相互攻擊~協商同妥協
都要有理有據
但如此低質的說法
只能淪為無端的抹黑
也是敗犬自認為的救命稻草

民建聯俾蘋果篤爆了,真丟臉

08年都攞來up, 爭成九年, 香港變化都好大啦, 以前邊有人講港獨。

毒果,08年呀嘛!dllm 政治一日嫌多。你班pk冚家鏟用屎忽諗野。d少一日毒果都唔L得。

鼎呀,又係禮義廉_

提示: 違規內容已被屏蔽
曲線話民進黨搞台獨,反而話搞台獨藏獨日本是台灣祖先的時代力量不是搞台獨,唔知邊個搬龍門飄移景界。

引用:
原帖由 jackal_1993 於 2017-6-19 11:16 AM 發表
毒果,08年呀嘛!dllm 政治一日嫌多。你班pk冚家鏟用屎忽諗野。d少一日毒果都唔L得。
x 10000

08年
幾十年前達賴在中南海仲同毛澤東有講有笑添哩

這d 低技量, 黃絲打飛機就得

一個係見面,

一個係撐 咩"台港民主", 目的 大家都見到啦,

民建聯係交流, 佢地明顯係撐台獨搞香港政治

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]