• 瀏覽: 6,049
  • 回覆: 32
  • 追帖: 2
等同每晚都有人發夢中六合彩....

只要信,不要問。
坦克撞死人都講左27年啦,反正有人信

現代醫學還沒能醫好  腦殘.

智青話Bill Gates為咗五毛所以咁講

引用:
原帖由 arloadle37 於 2017-5-28 10:46 AM 發表
只要信,不要問。
坦克撞死人都講左27年啦,反正有人信
這段片都快一週年 , 傑青一直都想看中共坦克輾過平民 , 用這段片打飛機簡直一流

https://www.facebook.com/bbctrad/videos/1374013995948600/

中國經濟又走到盡頭

地球係圓的,點會有盡頭

好多人當睇唔到

中國人加油!

引用:
原帖由 starr 於 2017-5-28 10:27 AM 發表
吹左30年仲有人信

https://www.youtube.com/watch?v=TbSo4G790cE
儲備同社保都未乾塘,重有得玩。但"雜種"咁好大喜功,小心

引用:
原帖由 你個章 於 2017-5-30 03:58 AM 發表

哈哈,外匯儲備唔等於財政儲備架,中國財政係赤字冇儲備呀,中央政府靠發行國債支持財政開支,唔同香港特區政府做守財奴有龐大財政儲備架。

中央政府每年做赤字預算,施政效率比年年有盈餘既特區政府高得多,明唔明白呢個道理?

引用:
原帖由 你個章 於 2017-5-30 03:58 AM 發表

bill gates係講緊「果D人」都on9,你就係「果D人」之一

引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2017-5-30 07:33 AM 發表

哈哈,外匯儲備唔等於財政儲備架,中國財政係赤字冇儲備呀,中央政府靠發行國債支持財政開支,唔同香港特區政府做守財奴有龐大財政儲備架。

中央政府每年做赤字預算,施政效率比年年有盈餘既特區政府高得多, ...
施政效率快會唔會係因為。。。你明的

引用:
原帖由 starr 於 2017-5-30 07:56 AM 發表

bill gates係講緊「果D人」都on9,你就係「果D人」之一
冇屌9你都起晒降?你都好撚狗喎,一個月俾幾多狗糧你係道寫野?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]