• 瀏覽: 7,373
  • 回覆: 75
香港是 - 犯法的做法律專家,  沒回鄉證的是中國專家, 挑起對立叫人和諧

誹謗多次的叫人講真話, 爆粗的叫人斯文

各位, 還有沒補充?

外行的指導內行

引用:
原帖由 thank-777 於 2017-5-28 08:52 AM 發表
香港是 - 犯法的做法律專家,  沒回鄉證的是中國專家, 挑起對立叫人和諧

各位, 還有沒補充?
x 2
agree
wc = above

引用:
原帖由 thank-777 於 2017-5-28 08:52 AM 發表

各位, 還有沒補充?
有...食到肥頭耷耳,本地土豪,6471,,一樣跳出黎行乞~你今日捐左未..?

最霸權的民主派講民主

引用:

各位, 還有沒補充?
佢有唔同意見,代表民主精神。
你有唔同意見,即係打壓民主。

引用:
原帖由 thank-777 香港是 - 犯法的做法律專家, 。。。
我是法律界的。你是否說我?
2.我最近的帖子:
http://news.discuss.com.hk/my.php?item=threads

3.那些帖子是犯法麼?

最獨裁嘅人話同你爭取民主😆😆

[ 小奇ck

請看看我的簽名檔,算不算 獨裁?

成家攞住外國護照嘅可以做特首!

號稱以工農民領導嘅黨中央幹部一個也不是工農民!

引用:
原帖由 sn191939 於 2017-5-29 05:10 AM 發表
號稱以工農民領導嘅黨中央幹部一個也不是工農民!
中國國旗嘅四粒小星分別代表工、農、士、商,咁請問邊個中共幹部唔係呢四個階級入面?

有啲人強詞奪理厚顏無恥重話講良心

不在香港出世叫“本土”

引用:
原帖由 小奇ck 於 2017-5-29 06:45 AM 發表

中國國旗嘅四粒小星分別代表工、農、士、商,咁請問邊個中共幹部唔係呢四個階級入面?
我正正就係想問喺中央政治局常委入面,有邊個係工農民階級呢?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]