• 瀏覽: 26,768
  • 回覆: 277
  • 追帖: 3
+4

揭一隻完又揭另一隻...高!

毒果.....今次能否威番一次

引用:
原帖由 與民為敵 於 2017-5-24 12:36 PM 發表
特首梁振英被揭與民建聯立法會議員周浩鼎打龍通,干預立法會調查UGL事件後,連日來又主動出擊,發言及撰...

689繼續帶 ...
認為可能 .... hahaha

689肯定有隱瞞,要傳召日本TPG財團來港作供     

種新聞由10名新聞工作者創辦,包括明報前總編輯劉進圖、前執行總編輯姜國元、香港記者協會前主席麥燕庭、現任香港記者協會主席岑倚蘭等

真係好L有公信力喎!

賣股票要申報咖咩?
賣股票叫收受利益?

行會有審議過UGL既野先算啦。

另外,除咗澳洲傳媒公開的UGL協議文本,呢個會有權力查日本既野?

亂定一個根本冇權力查調既範圍?

引用:
原帖由 cwbguy 於 2017-5-24 12:46 PM 發表
689肯定有隱瞞,要傳召日本TPG財團來港作供     
呢個會連傳召香港公司既權力都冇,要傳召日本TPG財團來港作供?

引用:
原帖由 ussob 於 2017-5-24 12:47 PM 發表
種新聞由10名新聞工作者創辦,包括明報前總編輯劉進圖、前執行總編輯姜國元、香港記者協會前主席麥燕庭、現任香港記者協會主席岑倚蘭等

真係好L有公信力喎!
簡直係鉆石陣容。

689咁易就見底牌,離最後結果仲有長時間

成份協議擺上網兩年任你睇,你劉進圖無位入又話人有兩份協議轉移視線。

黃媒都人都好能柒, 梁振英上任時,屋企個花棚講鳩左兩年,而家UGL事件,又講鳩左兩年,講來講去都係果D番炒又番炒! 如果真係有証據,一早俾人拉左啦

引用:
原帖由 bwah 於 2017-5-24 12:59 PM 發表
黃媒都人都好能柒, 梁振英上任時,屋企個花棚講鳩左兩年,而家UGL事件,又講鳩左兩年,講來講去都係果D番炒又番炒! 如果真係有証據,一早俾人拉左啦
689冇話冇僭建喎卻話有測量師睇過冇問題(又推又賴),夢雄篤爆左佢啦!同今次一樣,都冇人追佢稅,你地炒作兩年又講唔出交咩稅(又推又頼)希望佢今次有過到関

小心人身安全

引用:
原帖由 bwah 於 2017-5-24 12:59 PM 發表
當然不可以,請參考曾特首事件進程。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]