• 瀏覽: 28,005
  • 回覆: 235
  • 追帖: 2
+4
世界第一

你搞清楚 AI 係咩先啦。

唔通計數機計得比你快,你個腦就係連計數機都不如嘅豬腦咩?或者你連屎都屙唔出咩?
引用:
原帖由 LoveUKLoveHK38 於 2017-5-23 04:08 PM 發表
柯潔:AlphaGo第54手「斷」(參見下面直播文字)下的太出色,輸得沒脾氣。收官階段知道自己輸,只能苦笑,AlphaGo算得太準了。本來期望自己能先……

屙潔俾alphago打到連屎都屙唔出
大陸人玻璃心又要碎滿一 ...

引用:
原帖由 LoveUKLoveHK38 於 2017-5-23 04:08 PM 發表
柯潔:AlphaGo第54手「斷」(參見下面直播文字)下的太出色,輸得沒脾氣。收官階段知道自己輸,只能苦笑,AlphaGo算得太準了。本來期望自己能先……

還有兩場。柯潔要贏呀

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2017-5-23 04:19 PM 發表

唔通計數機計得比你快,你個腦就係連計數機都不如嘅豬腦咩?或者你連屎都屙唔出咩?

盲反
係咁㗎喇

好心唔好同中國有關就乜7都反先得O架.

柯潔加油!!!

引用:

樓主笑人之前,其實識唔識圍棋

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2017-5-23 04:34 PM 發表

係你地要搞清楚AI係咩先
人工智能囉,但係都要“人類”輸入資料先識行,唔入data同舊垃圾無分別…

引用:

大陸人玻璃心又要碎滿一地

新 ...
輸比個咁強嘅AI其實係好正常,
睇嚟依個帖只能夠證明樓主先係玻璃心。。。

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2017-5-23 04:19 PM 發表

廢人係咁上下水平
睇譜 其實兩邊都表現好好
但學習能力 臨場既計算 人係無可能快得過電腦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]