• 瀏覽: 5,731
  • 回覆: 56
想學 梁特咁 轉移視線

可惜妳不是 梁特,所以 沒資格 轉移視線

而 妳同妳家人一定 係 垃圾黃c

因為 愛國藍c 一定會 出來遊行 撐  周浩鼎

證據就是 妳同妳家人唔 出來遊行 撐  周浩鼎 是否事實?

既然是事實,所以妳同妳家人都係 垃圾黃c
引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-5-25 08:02 AM 發表

咁我應該叫你“阿魯”定“阿陳”先?

定係叫你“魯陳”就得,因為你就係你,話知你老豆係邊個得㗎😂😂

呵呵…你睇,我幾尊重你“一廂情願”嘅事實!!!我只係驚你老母到時唔放過你 ...

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-5-25 09:08 AM 發表
想學 梁特咁 轉移視線

可惜妳不是 梁特,所以 沒資格 轉移視線

而 妳同妳家人一定 係 垃圾黃c

因為 愛國藍c 一定會 出來遊行 撐  周浩鼎

證據就是 妳同妳家人唔 出來遊 ...
呵呵~

我又何需係梁特呢?

我完全都唔需要轉移視線,係你漠視事實就真啦😁😁

……魯陳仔……小學雞😂😂……呢啲就係事實,你唔否認,即係承認啦!你唔好話唔係,梁雞昌都係咁講。😁😁

由此至終妳只有 推卸, 從不想  出來 撐  

而愛國藍c 一定會 出來遊行 撐  周浩鼎

現在 妳同妳家人唔 出來遊行 撐  周浩鼎 是否事實?

任妳滿口 謊言, 也改變不了是  垃圾黃c 事實
引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-5-25 01:15 PM 發表

呵呵~

我又何需係梁特呢?

我完全都唔需要轉移視線,係你漠視事實就真啦😁😁

……魯陳仔……小學雞😂😂……呢啲就係事實,你唔否認,即係承認啦!你唔好話唔係, ...

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-5-25 02:58 PM 發表
由此至終妳只有 推卸, 從不想  出來 撐  

既然是事實,所以妳同妳家人都係 垃 ...
我有推卸咩?冇啊!

梁生周生做得好好,仲使咩我走上街撐啫!你睇到啦,梁特係咁易兩下手勢,泛民就唔知縮咗去邊😁😁

反而你同泛民鬼,係極度需要其他人去撐㗎?係又上街撐,唔係又上街撐,你地淨係識叫人上街,乜你地嘅心原來係玻璃做㗎,俾人話兩句,就一地都係破碎的心。唔怪得你同泛民鬼都咁鐘意上街啦,原來係要大家互相撐,以滿足你地弱小心靈。

真係一堆小學雞,淪落到要互相吹捧先過到日子。

唔怪得你淨係識叫人上街遊行,原來小學雞係極度需要找心靈慰籍😂😂😂

梁生周生當然做得好好,可她們 現在被人 屈

她們沒做錯所以才更需要 為她們 作出平反,

任妳滿口 謊言, 也改變不了是  垃圾黃c 事實
引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-5-25 08:09 PM 發表

我有推卸咩?冇啊!

梁生周生做得好好,仲使咩我走上街撐啫!你睇到啦,梁特係咁易兩下手勢,泛民就唔知縮咗去邊😁😁

反而你同泛民鬼,係極度需要其他人去撐㗎?係又上 ...

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-5-25 08:24 PM 發表
梁生周生當然做得好好,可她們 現在被人 屈

她們沒做錯所以才更需要 為她們 作出平反,

既 ...
哈哈……

幫佢地平反?

呢個係我聽到嘅最大嘅笑話!

黃屍泛民小學雞以為多人上街撐,佢地就可以黑變白!

冇人撐,就算梁生周生冇做錯,都會白變黑!

邊有咁盲炳嘅人㗎???

你即然知道梁生周生冇做錯,就算冇人上街撐,你咪一樣知道佢地係俾泛民黃屍小學雞屈嘅。即然係咁樣,我完全唔需要上街,做咩你係都要叫人上街呢?

你自己又打自己咀巴啦!

小學雞😂😂

垃圾黃c 就是 垃圾黃c, 專講 廢話.以為呃到自己就會呃到別人

事實就是~愛國藍c 一定會 出來遊行 撐  周浩鼎

現在 妳同妳家人唔肯 出來遊行 撐  周浩鼎 是否事實?

既然已是事實,所以妳同妳家人都是 垃圾黃c

任妳說得 天花亂墜, 也改變不了妳本質是  垃圾黃c 事實
引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-5-26 07:59 AM 發表

哈哈……

幫佢地平反?

呢個係我聽到嘅最大嘅笑話!

黃屍泛民小學雞以為多人上街撐,佢地就可以黑變白!

冇人撐,就算梁生周生冇做錯,都會白變黑!

邊有咁盲炳嘅人㗎???

你即然知 ...

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-5-26 02:12 PM 發表
垃圾黃c 就是 垃圾黃c, 專講 廢話.以為呃到自己就會呃到別人

事實就是~愛國藍c 一定會 出來遊行 撐  周浩鼎

現在 妳同妳家人唔肯 出來遊行 撐  周浩鼎 是否事實?

既然已 ...
哦?

邊個話俾你知,~愛國藍c 一定會 出來遊行 撐  周浩鼎~㗎? 仲要係“一定”?

我淨係知,垃圾黃屍小學雞就最鍾意玩遊行霸街阻人發達,仲要係“天降大任”添!

你睇,班燜煮旦散又話要上街幫佢地自己平反啦…你快啲去啦…記得“尋找心靈慰藉”啦!😁😁😁

算把啦妳,妳同妳家人都是 垃圾黃c

當然會找 億萬個理由 去否定 需要出來撐  周浩鼎  

而事實就是~愛國藍c 一定會 出來遊行 撐  周浩鼎

引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-5-27 07:56 AM 發表

哦?

邊個話俾你知,~愛國藍c 一定會 出來遊行 撐  周浩鼎~㗎? 仲要係“一定”?

我淨係知,垃圾黃屍小學雞就最鍾意玩遊行霸街阻人發達,仲要係“天降大任”添!

你睇,班燜煮旦散又話要上 ...

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-5-27 02:15 PM 發表
算把啦妳,妳同妳家人都是 垃圾黃c

當然會找 億萬個理由 去否定 需要出來撐  周浩鼎  

而事實就是~愛國藍c 一定會 出來遊行 撐  周浩鼎

任妳說得 天花亂墜, 也改變不了妳本質是  垃圾黃 ...
哦?

我呢啲係理由咩?

我呢啲係叫事實,同埋事實嘅全部。

反而係你,一直都唔否認你叫“魯陳”,咁你就係“魯陳仔”。

我只係講事實,唔係講理由,堅過你!

理由可以有十萬九千個,事實就只有一個:你係叫做“魯陳仔”嘅垃圾黃屍小學雞😂😂

唔撐  周浩鼎 的會是什麼人? 事實就只會是 妳同妳家人這類 垃圾黃c 而已而 愛國藍c 一定會 出來遊行 撐  周浩鼎

引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-5-29 01:53 PM 發表

哦?

我呢啲係理由咩?

我呢啲係叫事實,同埋事實嘅全部。

反而係你,一直都唔否認你叫“魯陳”,咁你就係“魯陳仔”。

我只係講事實,唔係講理由,堅過你!

理由可以有十萬九千個 ...

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-5-29 05:08 PM 發表
唔撐  周浩鼎 的會是什麼人? 事實就只會是 妳同妳家人這類 垃圾黃c 而已而 愛國藍c 一定會 出來遊行 撐  周浩鼎

慘啦…

你連咩係事實都唔識分,小學雞水平,仲完全唔介意自己老豆姓魯定姓陳,呵呵…你老母就來俾你激死嘍…😁😁

真係小學雞😂😂

689梗係發癲喇,7月1日落台後,無了特首特權保護,隨時被追討行為不當。
唔知點收科。
講真,我都想知有咩理由收到5000萬,
香港同外地都唔使納稅!

世上只有 一種人會找億萬理由唔去 撐  周浩鼎

而妳 又說了這麼多 廢話 想去欺騙別人不用 出來撐

這已經證實了 妳實實在在 是一名 垃圾黃c

因 愛國藍c 一定會 出來遊行 撐  周浩鼎

妳同妳家人唔 出來遊行 撐  周浩鼎 是否事實?

引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-5-29 07:32 PM 發表

慘啦…

你連咩係事實都唔識分,小學雞水平,仲完全唔介意自己老豆姓魯定姓陳,呵呵…你老母就來俾你激死嘍…😁😁

真係小學雞😂😂

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-5-30 02:32 PM 發表
世上只有 一種人會找億萬理由唔去 撐  周浩鼎

而妳 又說了這麼多 廢話 想去欺騙別人不用 出來撐

這已經證實了 妳實實在在 是一名 垃圾黃c

因 愛國藍c 一定會 出來遊行 撐  周浩鼎:smi ...
都話咗你講嘅“唔出來遊行”唔係事實,

而“因為冇需要,所以唔出來遊行”先係事實,同埋係事實嘅全部。

所以,你做硬“魯陳仔”,呢個都係事實。

我有咁強大嘅事實做依歸,仲使咩搵理由?

所以,如你所講,你“唔出街撐周浩鼎”就係垃圾黃屍小學雞!

咁亦證明,“因為唔需要,所以唔出街撐周浩鼎”嘅,先係真正藍絲。

而真正藍絲,係一定唔會好似垃圾黃屍小學雞咁,要下下上街搵心靈慰藉嘅!

所以,你話“藍絲一定會上街撐周生”,就係天大嘅錯!

你睇,只有垃圾黃屍小學雞,先會一錯再錯。😂😂😂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]